31. ožujka 2020.

Top 7 outfita Tamare Kalinić

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post na blogu! Za danas smo vam divna Ana i ja napravile postove u kojima smo izdvojile 7 najboljih outfita blogerice Tamare Kalinić! Tamaru pratim već dosta dugo i sviđa mi se njen stil, pa sam odlučila i s vama podijeliti outfite koji se meni najviše sviđaju. Nakon ovog posta svakako skoknite i do Aninog klikom ovdje! Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :)




Odmah ću reći da poredak outfita nije važan jer mi se svaki jednako sviđa. :)







1. OUTFIT

Ovaj outfit je nosila na ljeto 2018.g. kada je bila u Dubrovniku i jako mi se sviđa kako je iskombinirala bijelu haljinicu sa roznom Chanel torbicom i Gucci trakom za kosu koja ima prekrasne cvjetne uzorke. :) Obula je obične crne Chanel natikače. Prekrasna haljinica je brenda Loveshackfancy, a sve je začinila s Cartier nakitom i Gucci sunčanim naočalama. :D Ovo je definitivno nešto što bih i ja nosila... <3











2. OUTFIT

Zatim imamo jedan svakodnevni outfit koji se sastoji od klasične crnobijele Versace majice i traperica. Sviđa mi se kako je ovaj outfit učinila zanimljivijim sa Balenciaga gležnjačama i Hermes crvenom torbicom. :) Obožavam Balenciagine štikle, gležnjače i one tenisice koje su nekima ružne, a nekima predivne. :D










3. OUTFIT

Cijela kombinacija je Tom Ford, a nosila ju je na promociju novog parfema istog brenda. :) Sviđa mi crna čipkasta haljina i prekrasne crvene štikle koje divno idu uz crvenu torbicu.















4. OUTFIT 

Ovaj outfit je nosila prošle godine na Paris Fashion Weeku, a definitivno do izražaja dolazi Burberry kaput koji ovu kombinaciju čini zanimljivijom. Obukla ga je na zanimljivu bijelu košulju i obične traperice, a od obuće nosi Jimmy Choo štikle u kombinaciji s bijelom Chanel torbicom.Sunčane naočale su mi prekrasne i mislim da je to njen vlastiti brend SoShady. :)











5. OUTFIT 

Morala sam izdvojiti jedan glam outfit, a ovaj put je to sa dodjele Fashion Awardsa u Londonu prošle godine! Predivna haljina je brenda Zuhair Murad, a štikle su Jimmy Choo. :)











6. OUTFIT

Još jedan outfit za svaki dan koji mi je baš lijep jer nije običan i unijela je malo boje. Predivna crna bluzica u kombinaciji s običnim trapericama, ali nažalost za to dvoje nisam uspjela pronaći odakle su. Cijelu kombinaciju je začinila Fendi plavom torbicom i plavim Bottega Veneta sandalama na petu. :) Mislim da se i ovaj prljavo rozni sako isto lijepo uklapa. :D











7. OUTFIT

Cijeli ovaj outfit mi je prekrasan! Radi se o suradnji Tommy Hilfigera i Levi´sa, a nosila ga je na njihovu reviju u Londonu u veljači. :) Crna torbica je Prada i jako mi se sviđa kako je sve iskombinirala, a i ovaj top se može nositi na više načina. :)











Koja se vama kombinacija najviše sviđa?





Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)







PROČITAJTE JOŠ:



---------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com










*This post is not sponsored!*




29. ožujka 2020.

Pretpostavke o meni/ 2.dio

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post na blogu! :) Prije nekih godinu dana sam napravila prvi dio ovoga posta (kojega možete pročitati klikom ovdje), a sada je vrijeme za drugi dio! Na Instagramu ste mi pisali vaše prijedloge, a ako vas zanimaju neke pretpostavke o meni i jesu li točne, nastavite čitati i ne zaboravite se pretplatiti na blog! :)





















1. Mlada, odlučna i organizirana

Slažem se s tobom. :) Većinom znam što želim i to se trudim ostvariti uvijek, a što se tiče organiziranosti - i to je istina. Lakše mi je stići sve ako se dobro organiziram.



2. Da voliš puno piti kavu i čitati knjige

Ovo je netočna pretpostavka... :( Kavu nimalo ne volim piti, više volim piti čaj i cappuccino. :) Knjige sam čitala puno više u osnovnoj školi, baš puno sam ih čitala, a sada mi je žao što nemam više tu naviku, ali probat ću se vratiti tome. :D






3. Pozitivna, izuzetno komunikativna

Da! Ovo je točno! :) Uvijek se sve trudim gledati pozitivno jer smatram da u svemu lošem uvijek ima nešto dobro. Druga pretpostavka je isto točna :D Kada krenem pričati, ne mogu se ugasiti... hahahah :D


4. Voljela bi se baviti ekonomijom

I ovo je točno također. Nisam znala da će me ekonomija toliko zanimati... U budućnosti bih se svakako voljela nastaviti baviti ovime i možda malo više ići u smjeru digitalnog marketinga. :)


5. Voliš pop glazbu

Što se glazbe tiče, prije sam slušala sam pop, a sada mogu slušati sve, ali stvarno sve. Od nečega što nikako ne mogu slušati bih izdvojila nekakve depresivne pjesme jer sam po prirodi pozitivna osoba i volim življu glazbu. :D


MY STANDARD PLAYLIST

SUMMER PLAYLIST 2018

20 SONGS TAG

MUSIC TAG









6. Otvorena si za nova iskustva i nije ti problem izaći iz zone komfora

Ovo je također točno, ali ovisi za koja nova iskustva... U životu bih htjela stvarno svašta probati i doživjeti, ali neke preekstremne stvari možda ipak ne... :D Da mi netko ponudi ne znam ni ja kolike novce da probam držati zmiju na sebi, nikada ne bih pristala jer mrzim zmije... :/


7. Da si visoka. Imam tu pretpostavku kada ti gledam fotke

S obzirom da sam u osnovnoj školi uvijek bila najmanja i najsitnija, sada se iznenadim kada mi netko kaže da sam visoka. :) Nisam previsoka, ali sam zadovoljna svojom visinom koja je trenutno oko 171 cm. :)








8. Djevojka koja uživa u putovanjima

Ooo, da! Definitivno da! Želim vidjeti što više svijeta i trudit ću se i ostvariti to jer ne želim jednoga dana ostariti i imati razmišljanje: "Eh, da sam to i to kada sam bila mlađa..." Zbog toga mi je i jako drago što imam blog, pa o svakom putovanju napišem nešto ovdje i onda mi i to super posluži kao uspomena. :D Klikom ovdje možete pronaći sva moja putovanja o kojim sam vam pisala.













Kakve postove još želite čitati kod mene? :)









Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)









PROČITAJTE JOŠ:

Monastero di Montserrat, Spain

Je li 2020. već uništena godina?

Park Guell & Salvador Dali´s Museum

Intervju: Click4Chic

Gardaland, Italy


--------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com











*This post is not sponsored!*




26. ožujka 2020.

Femme Luxe haul

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan post na blogu! Ovoga puta sam vam odlučila pripremiti jedan haul sa odjećom koja mi je stigla prije otprilike 2 tjedna sa divne stranice Femme Luxe. Odmah ću vam se ispričati što nisam uspjela ovu odjeću ljepše slikati, ali taman je proglašena izolacija, k tome je još i snijeg pao, pa mi nije preostalo ništa drugo nego slikati se u ogledalu... Nadam se da to neće biti problem i da ćete uspjeti vidjeti kakve su ove stvari zapravo. :) Ne zaboravite se pretplatiti na blog!







Sve što sam izabrala je crne boje zato što sam skužila da nemam baš običnih crnih haljina itd. Uzela sam si dvije haljine, košulju i top, a o tome ću vam u nastavku detaljnije pisati.



U ponudi još imaju i:
hlače - koje možete pogledati klikom na "TROUSERS"
divne haljine - detaljnije možete vidjeti klikom na "CORSET DRESS"
crne čipkaste trikoe - svakako pogledajte klikom na "BLACK LACE BODYSUIT"
jako cool traperice - velik izbor možete vidjeti klikom na "JEANS"



BLACK MESH FLORAL SLEEVE BODYCON MINI DRESS - KELLEN


Ova haljina mi je stvarno prekrasna! Rukavi su mi jako zanimljivi, a i ovaj uzorak cvijeća/čipke mi je baš divan. Samo bih voljela da je koji cm duža jer je stvarno jako kratka. Materijal je super i ide skroz uz tijelo. Imaju je još u zelenoj, roznoj i bijeloj boji, a meni je crna najljepša. :) Naručila sam ju broj veću, iako sam komotno mogla i dva broja veću.  Detaljnije o ovoj haljini možete pogledati klikom ovdje.










BLACK MESH SLEEVE WRAP OVER BODYCON MINI DRES - LOUISE 

 Još jedna haljina crne boje! Ova mi je zanimljiva jer je jednim dijelom prozirna i također ide lijepo uz tijelo. Zanimljiva mi je  traka koja ide preko tijela kao i baš je neobična. :D Haljina dolazi još u roznoj boji, a detalje možete pogledati klikom ovdje. Ovu haljinu sam trebala uzeti broj veću, ali nema veze.










BLACK POLKA DOT ORGANZA MESH TOP - BONITA

Ova košulja mi je nešto prelijepo! Do sada nisam imala ovakvu košulju, pa sam je zato izabrala. Zanimljiva mi je što je prozirna, ali ja ću naravno ispod obući crnu majicu na bretele. Jako mi je fora što se može svezati velika mašna oko vrata i što ima puf rukave. :D Klikom ovdje možete naručiti ovu košulju.








BLACK ORGANZA STRAPLESS MESH CROP TOP - CIARA

Za kraj sam ostavila ovaj jako zanimljivi crop top sa puf rukavima! Još zanimljivijim ga čini to što se na leđima veže pomoću špagica, ali ne brinite, ne može se tako lako odvezati. ;) Na slikama sam vam pokazala dva načina na koje možete nositi rukave ovoga topa. Super ide i na hlače i na suknje i mislim da podigne cijeli outfit. :) Ovaj top dolazi samo u crnoj boji, a pogledati ga možete klikom ovdje. Razmišljala sam o tome da odrežem rukave, pa onda top mogu nositi i sa tim rukavima i bez njih iako mislim da su upravo oni ti koji ga čine posebnim. :D








Njihov paket sam čekala nekih 10-ak dana i sve je stiglo jako lijepo zapakirano, s etiketama itd. U slučaju da vam neka veličina ne odgovara, možete vratiti i uzeti veličinu koja vam odgovara. Uvijek imaju nekakva sniženja, pa vam svakako preporučam da ih posjetite.

Sav izbor odjeće, obuće i modnih dodataka pogledajte na njihovoj web stranici Femme Luxe. :)








Što mislite o ovim stvarčicama? Koji komad vam se najviše sviđa?







Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)











PROČITAJTE JOŠ:

Monte-Carlo, Monaco

20 najboljih "NIKAD NISAM" pitanja

Monastero di Montserrat, Spain

Jeffree Star X Shane Dawson "Conspiracy" palette

Frankfurt am Main, Germany

Celebrity crush tag

-----------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com









*This post is sponsored!*


20. ožujka 2020.

20 najboljih "NIKAD NISAM" pitanja

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post na ovome blogu! :) Sada dok imam vremena, pokušat ću pripremiti što više postova i biti aktivnija. Za danas smo vam Anastasija i ja pripremile jedan tag nakon malo duže vremena. Odgovorit ćemo na 20 najboljih "NIKAD NISAM" pitanja, a vi se ne zaboravite pretplatiti na blog te svakako posjetite i Anastasijin blog klikom ovdje.











1. Jeste li se ikada kupali goli na javnom mjestu?

Nisam. 



2. Je li vas nekada netko slučajno vidio gole?

Nije. 



3. Jeste li ikada ukrali nešto iz prodavaonice?

Nisam iako sam razmišljala kako neki ljudi uspiju ukrasti nešto, a da ih se ne uhvati, ali ja to jednostavno ne bih mogla...jer onda će tim zaposlenicima skinuti s plaće, a trgovina služi zato da se tamo nešto kupi, a ne da se krade...



4. Jeste li ikada napustili državu?


Da, više puta... :) Radi putovanja i nadam se da će ih još puno biti. :D









5. Je li vam se nekada dogodilo da vam se poklon nije svidio, ali ste ipak rekli da je savršen?

Vjerojatno se to svima dogodilo...







6.  Jesi li ikada kampirala negdje?


Nisam, ali voljela bih i još usput da to bude nekakvo mjesto gdje me neće neka životinja pojesti... :D









7. Jeste li ikada tokom cijelog dana nosili majicu naopačke, a da niste ni primijetili?


Da. :) Sva sreća da nije imala nikakav print na sebi, pa se nije skužilo.



8. Jeste li ikada bili zaljubljeni u nekoga puno starijeg od sebe?

Ako se računa da sam kao mala bila zaljubljena u glumce poput Leonarda di Caprija onda da. ;)



9. Jeste li ikada večerali, a potom zbrisali iz restorana?


Ne. 



10. Je li vam se ikada rođendanska želja ostvarila?

Da. :)







11. Jeste li se ikada besplatno "ušunjali" u kino?

To je kod nas nemogućeee. :(



12. Jeste ikada nekome "tresnuli" šamar zbog nečega što je rekao?

Da, ali to je bilo iz šale ili "refleksivno", ništa onako jako... :D



13. Jeste li ikada slomili nešto u prijateljevoj kući, a da mu niste rekli?

Ne. 



14. Jeste li se ikada povrijedili pokušavajući da impresionirate nekoga?


Ne, mislim da se ne treba mijenjati da biste se svidjeli nekome nego uvijek treba biti svoj, a pravi ljudi će to znati cijeniti. ;)



15. Jeste li ikada udarili u nešto jer niste obraćali pažnju?

Znalo se dogoditi da ne primijetim mali stupić i tako. :/



16. Jeste li se ikada vozili na vlaku smrti?

Da, prošlo ljeto u Gardalandu i bilo je baš adrenaliski... Napisala sam i post o tome kojega možete pročitati klikom ovdje.








17. Jeste li ikada lagali za smrtni slučaj u obitelji kako biste izbjegli nešto?

Ne i ne mogu shvatiti osobe koje idu to koristiti za izliku...



18. Jeste li ikada toliko istraživali nečiji mobitel da ste naišli na slike, koje zaista niste trebali vidjeti?

Na slike ne, ali na poruke možda da. ;) Šalim se hahaha :D



19. Jeste li ikada upoznali poznatu osobu?

Pa, ako se računa slikanje s Marijom Mandžukićem onda da i to je bilo prije točno godinu dana. (Post vas čeka ovdje.) Kako vrijeme leti... Ostale sam viđala ili bila na koncertima, ali nije bilo prilike da se slikamo.





20. Jeste li ikada okrivili nekoga za nešto loše što vam se dogodilo?


Vjerojatno kada sam bila mala. Svatko od nas je barem jednom okrivio brata ili sestru za nešto... A da u ovim godinama idem nekoga okrivljavati... Naravno da ne.










Kako vam se sviđa ovaj tag? :)











Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)












PROČITAJTE JOŠ:

Verona, Italy

Monastero di Montserrat, Spain

Je li 2020. već uništena godina?

Cannes, France

Park Guell & Salvador Dali`s Museum

Monte-Carlo, Monaco

Godišnji makeup favoriti - 2019.

--------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com














*This post is not sponsored!*



17. ožujka 2020.

Monastero di Montserrat, Spain

Pozdrav svima! Danas vam pišem post o samostanu Montserrat koji se nalazi na istoimenoj planini u Kataloniji, u Španjolskoj. Posjetila sam ga za vrijeme maturalca, još u 9. mjesecu, a sada sam vam odlučila pokazati malo bolje to mjesto! Ne zaboravite se pretplatiti na blog!



 Ovo svetište je glavno u Kataloniji kao što je bilo i stotinama godina i prije. Današnji benediktinski samostan je izgrađen još 1025.g.








Samostan se nalazi na planini, ali super stvar je što do samog samostana možete doći autobusom ili autom jer nema smisla toliko pješačiti, a pogled je izvanredan.








1811. samostan je spaljen od strane Napoleonove vojske te je bio u ruševinama sve do 1844.g. kada je započela obnova i dogradnja koja je trajala do 1948.














U samostanu se nalazi vrijedan kip Crne Gospe od Montserrata, ali u samostan nisam ulazila jer je red bio ogroman. Prema priči, taj kip su pronašli pastiri 808.g. na gorju Montserrat te je to čudo potaknulo grofa od Barcelone da izgradi samostan.








U samostanskom okružju se nalazi i križni put izgrađen početkom 20.st. i špilja s kapelom iz 12.st.














 Obožavam slike koje sam tamo fotografirala, a sada kada vidim kakvu boju sam imala želim što prije ljeto natrag!






Knjižnica koja se nalazi u samostanu broji preko 250 000 knjiga te sadrži vrijedne rukopise, a neki su među najstarijima na svijetu.










U samostanu su brojna umjetnička djela poznatih slikara i kipara kao npr. Pabla Picassa, Salvadora Dalija, El Greca itd. Više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici klikom ovdje.









Unutar cijelog kompleksa imate i nekoliko suvenirnica koje nisu skupe. Većinom se nalaze sveti motivi i stvarčice za kupiti, ali možete pronaći i druge stvari. Meni je ovo bilo prekrasno mjesto za posjetiti i vidjeti nešto novo!













Kako vam se sviđa ovo svetište? :)












Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)










PROČITAJTE JOŠ:






------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com











*This post is not sponsored!*