Jeffree Star X Shane Dawson Conspiracy Palette

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post na blogu! Danas vam nakon dugo vremena donosim recenziju. :) Radi se o suradnji Jeffreeja Stara i Shanea Dawsona. Zajedno su napravili cijelu Conspiracy kolekciju koja sadrži palete sjenila, ruževe, sjajila itd. Sve se jako brzo rasprodalo, a ja sam imala sreću da ova paleta dođe upravo u moje ruke. Detaljno ću vam predstaviti ovu paletu i pokazati swatcheve. Sve moje recenzije možete pročitati klikom ovdje. Ne zaboravite se pretplatiti na blog jer je besplatno! :)





Na fotografiji ispod možete vidjeti proizvode iz cijele kolekcije.




Paleta dolazi super zapakirana, umotana u papir sa Jeffreejevim i Shaneovim logom.






Pakiranje je vrhunsko, paleta se nalazi u kutiji koju izvučete iz ovog crno-bijelog omota. Na stražnjoj strani vam pišu svi detalji vezano uz ovaj proizvod.







Cijena palete je oko 400 kn, ali mislim da se isplati dati taj novac jer su se uistinu potrudili i oko nijansi, kvalitete, dizajna itd. Paleta je u obliku kovčežića kao i svaka Jeffreejeva, a u Hrvatskoj još uvijek ova kolekcija nije dostupna.










Ostatak Jeffreejevih proizvoda se mogu pronaći u Douglasu, a sve ih možete pogledati klikom ovdje. Paleta sadrži 18 matt i shimer nijansi, od zagasitih do žarkih tonova, te mislim da je super za svakoga.












Jeffree i Shane su snimili video o nastanku ove kolekcije u trajanju od sat vremena, ali vrijedi pogledati. ;) Klikom ovdje možete vidjeti.






Mislim da je ova paleta dobra za sve, od početnika do profesionalaca jer sadrži super nijanse i s njom se mogu kreirati razni lookovi. ;) Super je za poigravanje nijansama.







Zanimljivi su mi i nazivi nijansi među kojima su: Tanacon, What`s the tea?, Diet cola, Food videos...








Još jedna super stvar je što ova paleta nije testirana na životinjama i izuzetno je pigmentirana!








Moje omiljene nijanse su: Not a fact, Flaming hot, Food videos i Illuminatea. :)























Kako vam se sviđa ova paleta?













Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)









PROČITAJTE JOŠ:



-----------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com




*This post is not sponsored!*


Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE