MY TOP 5 MOVIES


Pozdrav! Po pregledima sam vidjela da vam se sviđa "MY TOP...." serija, pa sam za ovaj put odlučila napraviti post o mojih 5 najdražih filmova. Volim gledati sve žanrove, ali najviše akcijske filmove i serije. :) Ovaj post je collab sa dragom Petrom sa bloga Peany. Klikom ovdje pročitajte izbor najboljih ljetnih filmova. Poredak nije važan jer mi je svaki film jednako drag. Ne zaboravite se pretplatiti na blog!






*Ako želite još MY TOP... vrsta postova, slobodno pišite u komentarima o čemu biste htjeli da napravim!*





1. RAZLIČITA (DIVERGENT)

2014. godine je izašao ovaj film i pogledala sam sva tri dijela iako mi je najbolji prvi. Trilogija se sastoji još od filmova: "Odana" i "Pobunjena". Glavne uloge imaju Theo James (koji igra Tobiasa Eatona, kodno ime "Four" ) i Shailene Woodley (igra Beatrice Prior) .



Radnja je smještena u budućnosti gdje je svijet podijeljen u sekcije prema tipovima pojedinih osobnosti. Na testiranju se ispostavi da Beatrice ima karakteristike nekoliko sekcija i da je "Različita", a time ugrožava poredak.

2. GOSPODIN I GOSPOĐA SMITH (MR. & MRS. SMITH)

Američka akcijska komedija snimljena 2005. godine. Glavne uloge pripadaju Bradu Pittu i Angelini Jolie. (Nisam sigurna, ali mislim da su se na snimanju toga filma i zavoljeli. )



Film prikazuje dosadan brak Johna i Jane Smith, koji će otkriti da su oboje plaćeni ubojice tek kada dobiju zadatak međusobno se eliminirati. Nakon nekoliko pokušaja da se ubiju, ponovno se zavole i odluče zanemariti svoje misije, ali zato njihove agencije odluče poslati ubojice na njih.

3. KRALJ ŠKORPIONA (THE SCORPION KING)

Ovaj pustolovni film je snimljen 2002.godine. Radnja je smještena u daleku prošlost, oko 3000. godina prije nove ere. Glavnog glumca igra Dwayne Johnson koji se sukobi sa zlim egipatskim vladarom Memnomom. Film ima 3 nastavka, ali ja sam pogledala samo 1.



Po mom mišljenju je film odličan, iako je u nekim dijelovima "strašan". Ako ste bojažljiva osoba nemojte ga gledati.

4. ČOVJEK SA ŽELJEZNOM MASKOM (THE MAN IN THE IRON MASK)

Američko-britanski film je snimljen davne 1998. godine i ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo. U filmu igra glavnu ulog mladi Leonardo DiCaprio.  Radnja je smještena u Francuskoj u 17. stoljeću.



Francuska kraljica Anne 1638. rađa prijestolonasljednika koji će jednoga dana preuzeti krunu. Javnost ne zna da je nekoliko minuta kasnije rođeno još jedno dijete. 22 godine poslije, jedan od blizanaca sjeda na prijestolje. Njegov stil ponašanja su doveli zemlju na rub propasti dok narod gladuje. Njegovom ocu su oduvijek služili i bili vjerni četvorica mušketira koji su se ostavili mačeva i zamijenili ih za miran život. Mušketiri saznaju za još jednoga blizanca, zatočenog u tamnici na otoku te ga oslobađaju. On ne zna tko je ni zašto je zatvoren. Pokušaju zamijeniti lošeg kralja dobrim.

Mnoge misterije o stvarnom čovjeku sa željeznom maskom možete pročitati ovdje.

5. TROJA (THE TROY)

Epsko-ratni film snimljen 2004. godine snimljen je prema Homerovoj Ilijadi. Jedan je od najskupljih projekata takve vrste svih vremena. Događaji su vezani uz posljednju godinu ratovanja između Grka- Spartanaca i Trojanaca.



Glavne uloge igraju Brad Pitt, Eric Bana i Orlando Bloom. Nikada se ne mogu odlučiti na čijoj bi strani bila. Najtužniji trenutak u filmu mi je bio kada Paris (Orlando Bloom) umire. :(




To su moji najdraži filmovi i mogla bih ih gledati 500 puta! Troju obožavam gledati iznova.
Koji je vaš najdraži film?

Do idućeg posta, pozdrav! :)



PROČITAJTE JOŠ:

One casual outfit for a sunny day


The most beautiful football player of The World Cup 2018


------------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1

MAIL: beautycorner2111@gmail.com





*This post is not sponsored!*

Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE