Web shop - Manzara

Pozdrav svima! Danas sam vam odlučila predstaviti hrvatski web shop - Manzara! Radi se o web shopu koji nudi veliki izbor obuće i odjeće za muškarce i žene po vrlo povoljnim cijenama. Ako vas zanima o čemu se radi, nastavite čitati! :) Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :D





Prošvrljala sam malo po njihovoj web stranici i saznala razne informacije koje će vam dobro doći. Super je što u Hrvatskoj imamo ovakav web shop, pa ne moramo plaćati carinu itd. Manzara nudi brzu dostavu u roku 1-3 radna dana za područje Hrvatske. Cijena za neograničen broj artikala na području Republike Hrvatske iznos 19 kn.


Najviše  mi se svidio izbor haljina, a uz veliki izbor haljina, možete pronaći i tajice.


HALJINE

U ponudi imaju ljetne haljine, maturalne haljine, elegantne, svečane i kombinezone. Na fotografijama dolje ću vam prikazati svoje favorite.


Ovaj kombinezon mi se sviđa jer se čini lagan, a u isto vrijeme i elegantan. Obožavam prugice, a kombinezon je savršen za ljetnu šetnju gradom ili odlazak na plažu. ;) 


Što dalje, ovakvi kompleti postaju sve popularniji, a možete ih nabaviti na Manzara web shop po povoljnoj cijeni! Elegantno i profinjeno! Divan je uzorak cvijeća.


Odlazak na plažu u ovakvom kombinezonu učinit ćete još boljim, a sigurno ćete plijeniti poglede. Podsjeća me na odjeću koje razne blogerice nose na Coachelli. Super je što se može iskoristiti u raznim prigodama.


Za kraj, još jedna prekrasna lepršava ljetna haljinica. Bijela sa uzorkom cvijeća koju možete kombinirate i uz štikle, sandale, tenisice. ;) 


Plaćati možete pouzećem ili putem žiro-računa. U slučaju da plaćate pouzećem narudžba bi vam trebala stići idućeg radnog dana dok se za plaćanje putem žiro-računa narudžba isporučuje nakon što je transakcija provedena.



Super stvar je što je dostava besplatna iznad 290 kn. 

Kupac ima pravo na povrat isporučene robe u roku od 14 dana od dana primitka robe. U tom slučaju roba mora biti neoštećena i s etiketom uz predočenje računa. Za sve upite im se možete obratiti na e-mail adresu info@manzara.hr.



A na kraju imam za vas 5 % popusta koji možete iskoristiti na kupnju uz kod 5-OFF!





Svakako i vi pogledajte veliki izbor haljina i priuštite si neku! :D


U slučaju da si trebate obnoviti kolekciju, pogledajte i veliki izbor majica .




Nadam se da vam se svidio današnji post!

Do idućeg posta, pozdrav!


PROČITAJTE JOŠ:

10 u 10 TAG

One casual outfit for a sunny day

My top 5 movies

---------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com





*This post is sponsored!*



Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE