The most beautiful football players of The World Cup 2018

Pozdrav svima! Kao što znate, počelo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, stoga sam ja za danas odlučila napraviti post koji ima veze s tim! Volim pratiti nogometne utakmice većih klubova i kada igra naša reprezentacija, pa ću tako i ove godine pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo! Odlučila sam izdvojiti par najljepših i najdražih nogometaša sa ovogodišnjeg prvenstva (poredak nije bitan)! Ako vas zanima koji su to, nastavite čitati, ali se ne zaboravite pretplatiti na blog jer je besplatno! :D






1. DANIJEL SUBAŠIĆ



Vratar hrvatske reprezentacije i igrač Monaca, zvan Suba, svoju je karijeru započeo igrajući za rodni grad - Zadar. Nakon odlaska Stipe Pletikose je postao prvi vratar reprezentacije. Na nogometnom prvenstvu u Rusiji odličnom obranom doprinosio je povijesnoj pobjedi hrvatske reprezentacije protiv Argentine koja je završila 0:3 u korist naše reprezentacije.



2. DEJAN LOVREN



Ah... Lovren... Obožavam tog čovjeka! Mnogi su mu pripisivali razne afere itd.,ali ja se u to ne želim petljati. Njegov privatan život me ne zanima, bitno je kako on igra! Kad smo već kod privatnog života, preponosna sam na njega jer je otvorio svoj hotel u Novalji na Pagu - Joel hotel, a ima i svoj brend odjeće Rock Filius! Zasigurno ću si jednoga dana naručiti nešto!

3. MARIO MANDŽUKIĆ



Prvi nogometaš kojega sam ikada zavoljela! Razlog tomu nije samo to što smo iz istoga grada. Kada sam bila manja, išla sam se prošetati sa svojika u centar grada i kada smo krenuli kući, na parkiralištu je par auta stalo oko našega auta i nikako nismo mogli istjerati auto. Iz susjednog kafića je izašao Mandžukić, ispričao se i pomaknuo je svoj auto. Tada nisam ni znala tko je on, nego mi je tata rekao i od tada sam ga zavoljela!



Pratim svaku utakmicu gdje on igra i svaki put se iznova nadam da ću ga sresti kad dođe i slikati se s njim. Nekako je normalan i skroman i nikada mu nije problem slikat se s nekim. Važno je naglasiti da je veliki humanitarac i da je mnoštvo puta pomogao potrebitima. Drago mi je što je netko iz našeg malog grada postao toliko uspješan i poznat u svijetu!

4. SERGIO RAMOS




Njega sam bome mrzila jer mi je djelovao jako bahato i uživljeno, ali je jako dobar nogometaš, a to dokazuje i činjenica da je kapetan Real Madrida. Ima 3 preslatka sinčića i mislim da mu žena Pilar također ima blog.


5. MARKO PJACA

Volim svakog našeg nogometaša, ali ove koje sam ovdje izdvojila su mi nekako najdraži. Među njima je i Marko Pjaca jer je simpatičan. Igrao je s Mandžukićem zajedno u Juventusu, a sada je na posudbi u Schalkeu. Za Hrvatsku je prvi put zaigrao u rujnu 2014. protiv Cipra.



6. GERARD PIQUE

Branič Barcelone i španjolski nogometaš dugogodišnji je partner popularne pjevačice Shakire. Otpočetka je igrao za Barcelonu, ali za manji uzrast, no njegov talent tamo nisu prepoznali te odlazi u Manchester United, ali nakon par godina se već vraća u Barcelonu.




7. LOVRE KALINIĆ

Kale je hrvatski reprezentativac i trenutačni igrač Genta. Najviši je igrač Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji sa svojih 201 cm. Obranio je mnoštvo zahtjevnih pogodaka tokom svoje karijere u reprezentaciji.



8. MATEO KOVAČIĆ

Prekrasni Mateo je nedavno proslavio 1.godišnjicu braka sa prekrasnom Izabel. Ne znam zašto, ali ne znam kako bih opisala i na koji način zašto ja volim ove nogometaše jer ih jednostavno volim! Sa malo godina je puno napredovao i postigao to da igra za Real Madrid!




9. ANDREJ KRAMARIĆ

Kramarić me je oduševio kao i Perišić jer ne odustaju od pogotka! Uporni su, a što si zacrtaju, to i ostvare! Trenutačno igra za Hoffemheim, a u HNS-u je na poziciji napadača.




10. IVAN PERIŠIĆ


Trenutačno je član talijanskog prvoligaša Intera iz Milana te je kao Kramarić uporan! Igra na poziciji krilnog veznog igrača, a potječe iz Splita! Na Instagramu često podijeli slike svoje djece koja su preslatka!





Nadam se da vam se svidio današnji post!

Do idućeg posta, pozdrav! :)



PROČITAJTE JOŠ:

New in: Moja oaza

Makeup organization

Kako je nastao ovaj blog?


---------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com





*This post is not sponsored!*




Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE