Top 8 youtubera


Veliki pozdrav svima! U današnjem postu ću vam predstaviti svojih 8 omiljenih domaćih ( i 1 strana youtuberica) youtubera! Nedavno sam radila post TOP 9 BLOGERICA , pa sam odlučila i drugačiju vrstu napraviti. Ovdje neću pisati youtuberice koje su ujedno i blogerice jer sam o njima pisala u postu o omiljenim blogericama, a taj post pročitajte klikom ovdje




Ne zaboravite se pretplatiti na blog, uživajte!

1. IVANA BLAŽOTI MIJOČ i MAJA GALBA

Nisam mogla da njih dvije ne stavim na prvo mjesto. One nemaju zajednički kanal i snimaju odvojeno, ali obje ih jednako volim, cijenim i podržavam! 

Ivana ima svoj brend kistova za šminkanje, Zorya beauty, o kojima više možete saznati ovdje. Također je osnovala i prvi hrvatski beauty box - Tester box koji možete naručiti ovdje. Voljela bih jednoga dana isprobati oboje. Otkada sam otkrila Ivanu, neprestano ju gledam i volim ju jer vjeruje u sebe i ostvaruje svoje snove, prekrasno se šminka itd.


IVANIN INSTAGRAM: @ivanablazoti
IVANIN YOUTUBE KANAL: Ivana Blažoti Mijoč

Maja (pored toga što ima prekrasno ime hahah :D ) je pravi profesionalac u šminkanju. Svakodnevno svojim objavama na Instagramu oduševljava mnoge! Inspiraciju za neki makeup svakako možete pronaći na njenom Instagramu! Sve moguće kombinacije sjenila, ruževa itd. Bravo!



MAJIN INSTAGRAM: @dashofblue_makeup
MAJIN YOUTUBE KANAL: DashOfBlue MakeUp

Njihov zajednički video pogledajte ispod.






2. BETHANY MOTA

Bethany ima jako lijepe slike na Instagramu i prezanimljive videe na Youtube-u. Snima razni sadržaj te za svakoga ima po nešto. Jedna je od najpopularnijih youtuberica na svijetu!












BETHANY INSTAGRAM: @bethanynoelm
BETHANY YOUTUBE: Bethany Mota


3. ANDRIJA JOVIĆ

Andrija, osim što se bavi modelingom, snima i za Youtube i to jako smiješne videe. Njegov najsmješniji video mi je "Kada bi stvari u kući mogle da pričaju"! :D



ANDRIJA INSTAGRAM: @andrijajo
ANDRIJA YOUTUBE: Andrija Jo

Ispod pogledajte njegov, meni najsmješniji, video.



4. NIKA ILČIĆ

Nika, poznatija kao xfabniksx je jedna od najboljih youtuberica. To možete i zaključiti i po njenim videima. Snima razne vrste videa, od makeup tutorijala do storytime-a itd. Prekrasna je!


NIKA INSTAGRAM: @nikailcic
NIKA YOUTUBE: xfabniksx

5. JANA DAČOVIĆ

Jana je najpopularnija youtuberica sa naših prostora, a to dokazuje i brojka od preko 500 000 pretplatnika na Youtube kanalu. Napisala je i svoju knjigu "Lepota sa preporukama Jane Dačović", a moju recenziju knjige pročitajte klikom ovdje jer sam ju nedavno kupila u Beogradu!





JANA INSTAGRAM: @janadacovic
JANA YOUTUBE: Jana Dačović



6. MARIJA ŽEŽELJ

Marija je jedna od najboljih youtuberica ikada. Uzor je mnogima, a pored toga što je youtuberica, ona je i pjevačica i model. Izdala je svoju knjigu "Moj slatki život", a i ima dvije pjesme! Proglašena je jednom od najljepših žena na svijetu! Čak je i Kylie Jenner podijelila njenu sliku na Instagramu.






















MARIJA INSTAGRAM: @marijazezelj
MARIJA YOUTUBE: Marija Žeželj




7. JELENA PERIĆ


Ako ste mislili da je ovo na slici Kim Kardashian, e nije! Ona je najpopularnija Hrvatica na Instagramu sa brojkom od čak milijun pratitelja - Jelena Perić! Izgledom jako podsjeća na Kim, ali bavi se šminkanjem i ima odlične videe na Youtubeu.








JELENA INSTAGRAM: @j_make_up
JELENA YOUTUBE: Jelena Peric


Nadam se da vam se svidio današnji post! Pretplatite se na blog!

Do idućeg posta, pozdrav! :)


KOJI JE VAŠ OMILJENI YOUTUBER?




PROČITAJTE JOŠ:

Wishlist: gradovi koje želim posjetiti

My confirmation 2018/ Moja krizma 2018



Review: Zorannah parfume



----------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


*This post is not sponsored!*

Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE