New in: MOJA OAZA

lipnja 21, 2018

Pozdrav svima! Ako vas zanima kako je nastao ovaj blog, vratite se na prethodni post, a ja ću vam danas pokazati što mi je stiglo prije par dana! Obožavam s vama podijeliti svoje mišljenje o novitetima. Ne zaboravite se pretplatiti na blog!Ovaj put sam po prvi put isprobala hrvatski kozmetički brend "Moja oaza"! Radi se o prirodnoj kozmetici, a sve se proizvodi u Zagrebu. U njihovoj ponudi možete pronaći razne kreme za lice, ruke i tijelo te gelove i balzame za usne, a cijelu ponudu možete pogledati klikom ovdje.
Meni je stigla KREMA ZA RUKE OD JOJOBE I NEVENA!Krema dolazi u pakiranju od 50 ml te je prekrasnog mirisa! Pakiranje mi je lijepo!
Pakiranje niie standardno nego je kao u pumpici pa se lakše nanese na ruku, ali je u pomalo gustom stanju no što kreme inače budu! Teže se upija!


Iduće što mi je stiglo je BALZAM ZA USNE OD KOKOSA!


Pakiranje je također lijepo, ali mi se miris ne sviđa! No to je do mog ukusa jer ja ne volim kokos! Bogate je teksture, a veličina je 7 g.

Stiže dosta dobro zapakirano! Kada otvorite kutijicu i samo pakiranje proizvoda (poklopac), unutra se nalazi još jedan mali poklopac!Sveukupni dojmovi oko ovih proizvoda su mi okej te bih voljela da ovaj brend ima još veću ponudu, ali više informacija možete saznati na njihovom webu klikom ovdje.
Nadam se da vam se svidio današnji post!Do idućeg posta, pozdrav! :)


PROČITAJTE JOŠ:

Makeup organization

My makeup brushes collection 2018

Kako je nastao ovaj blog?


----------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


*This post is sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.