Komentiramo blogove drugih blogerica

Pozdrav svima! Za danas sam vam pripremila jedan jako zanimljiv post u suradnji sa divnom djevojkom sa bloga Living Like V! Odlučile smo prokomentirati blogove drugih blogerica, po našoj želji. No, da nam bude zabavnije, ona će uz sve te blogove komentirati i moj, a ja njen. :) Ako vam se sviđa ovakva ideja, napišite nam u komentarima i pretplatite se na naše blogove!









Shvaćam da ničiji blog nije savršen, pa tako ni moj! Svi ga uređujemo kako želimo i kako se nama sviđa. Ne bih htjela da se itko uvrijedi na ovakav post ili što sam uzela određeni blog i rekla svoje subjektivno mišljenje. Poštujem svačiji izbor! Ovo smo samo i isključivo odlučile napraviti radi zabave. :D Možda bude i 2. dio ako vam se ovaj svidi! ;)


P.S. Na računalu mi nikako ne uspijeva print screen, tako da nažalost, ne postoji drugi način da vam pokažem neki blog osim ovog trenutnog (fotografiranja).



1. Beauty&fashion



















Ovaj divni blog pratim skoro otkako sam započela sa bloganjem! :D Zanimljive recenzije i mnogobrojne beauty stvari možete pronaći ondje. Ovaj blog ima jako korisne informacije o proizvodima i zanimljive postove za ljubitelje kozmetike. Na nijednom blogu ne volim vidjeti ovu traku skroz gore, ispod linka bloga... Ne sviđa mi se što nemaju kartice po kojima su organizirani postova, pa da se lakše možemo snaći i što na prvi pogled ima previše teksta. Npr. sa lijeve strane je rubrika "popularni postovi" i uz naziv posta i sliku se nalazi još i dio teksta. Taj dio teksta bih maknula. Također mi se ne sviđa što je na naslovnoj stranici gdje je novi post objavljen i veliki dio teksta kojeg možemo vidjeti prije no što kliknemo na njega, ako kužite. Draže mi je da kliknem na zasebni post i onda čitam. ;)

Jako mi se sviđa što sa desne stranice ima rubrika za Instagram, arhiva bloga itd. Eventualno bih još nekakav banner napravila skroz gore sa nazivom bloga, ali i ovako je super! :D Fotografije su odlične, sadržaj itd. :)


2. feliz














Ovaj blog je primjer onakvog kakav mi se baš sviđa! :D Jednostavan, kvalitetne fotografije, raznolik sadržaj, lako se možemo snaći te sadrži sve elemente! :) Super mi je!


3. sweet dreams














Ovo je jedan od najboljih blogova na koje sam ikada naišla! Ali...Da, uvijek postoji neko ali...Sadržaj je jako originalan i uvijek jedva čekam novi post te se rado vraćam! Samo bih promijenila kompletni dizajn bloga! Ne sviđa mi se kada uđete na taj blog i kao da ima neka praznina i onda morate scrollati dolje da biste došli do postova! Ali još jednom VEEEEELIKA pohvala za divne postove! :*



4. Innisall













Ovo je također jedna od prvih cura koja me podržala kada sam krenula s blogom! Moja prva suradnja i uvijek je bila tu uz mene i na početku kada nisam znala pola toga o blogu, ona mi je pomogla! <3 Njen blog mi se sviđao i dalje mi se sviđaaa! :)



5. Living Like V








Iiii... naravno šećer na kraju! Blog mi je preodličan i postovi mi se sviđaju! Drago mi je što si uspjela ostvariti suradnje sa mnogim stranim brendovima i želim ti puno uspjeha i dalje! Sviđa mi se nježno rozi dizajn bloga! :D Samo bih razne bannere sa reklamama sa strane maknula, po mom ukusu...ali ostalo sve je uistinu super i pogotovo zato jer pišeš i na engleskom! :)






Želim vam svima reći da brojke nisu uvijek glavni pokazatelj radite li vi nešto dobro ili ne! Nemojte se previše time zamarati! Budite uporni i radite ono što volite, a trud će se kad tad isplatiti! :*









Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)








PROČITAJTE JOŠ:

The best of 2018

Podziemne miasto Osowka, ZOO Wroclaw, Zamek Ksiaz

Music tag

Top 5 domaćih dizajnera


---------------------------------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com









*This post is not sponsored!*



Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE