Lush Christmas & Halloween launch party

Pozdrav svima! Danas ću vam ispričati kako mi je bilo na mom prvom eventu na koji sam bila pozvana! :) Radi se o britanskoj tvrtci Lush koja proizvodi ručno izrađene proizvode za njegu lica, kose i tijela! Ako vas zanima kako nam je bilo, nastavite čitati, ali se ne zaboravite pretplatiti na blog!















Event se održao 30.9.2018. u Arena centru u Zagrebu! U Lushovoj poslovnici su nas lijepo primili i započela je prezentacija božićne i Halloween kolekcije! :D









Pakiranja svih proizvoda su uistinu prekrasna i svi proizvodi su ručno rađeni od ekološki prihvatljivog materijala! Nisu testirani na životinjama! Tvrtka Lush nastala je u Engleskoj 1995.g., a u Hrvatsku su stigli 1996.g. Prvi dućan je otvoren u Petrinjskoj 4, Zagreb, ali imate ga još na par mjesta diljem Hrvatske. :D






Ukoliko kupite pojedini proizvod, donirali ste određeni iznos određenim organizacijama koje rade na zaštiti okoliša, životinja, ljudskih prava itd. Donacije se zovu CHARITY POT, a više o njima možete pročitati klikom ovdje.







Na ulazu nas je dočekao ljubazni menadžer Lush prodavaonice i počastio bezalkoholnim šampanjcem. :) Podijeljeni smo u tri grupe te je svaka grupa išla do određenog prodavača koji bi nam predstavio određenu liniju proizvoda i naučili nečemu novom!









Na prvom "stajalištu" smo isprobali nove bombe za kupanje i uistinu si divne! :D Neopisiva su mirisa! Imali smo mogućnost rastopiti neke u posudi s vodom i vidjeti kako funkcioniraju! ;) Raznoliku ponudu bomba za kupanje možete pogledati klikom ovdje. Vidjeli smo bombu za kupanje u obliku fidget spinnera koji se vrti kada ga stavite uz mlaz vode.











Super je što na vlastitoj koži možete iskusiti i isprobati razne losione, kreme, kupke itd. Sve predivno miriši!


Na idućem "stajalištu" smo mogli isprobati sve što ima veze sa njegom kože i kose. Odnosno pločice za masažu, razne gelove za tuširanje, maslace, pilinge itd.






Maslac koji me je oduševio je apsolutno SNOW FAIRY! Funkcionira kao posudica u koju stavljate sol... Odnosno prvo se namažete maslacem i onda preko toga pospete prah. Djeluje kao da ste se "začinili"... :D Jako je zabavno i ostavlja zanimljive šljokice po sebi!




Na posljednjem "stajalištu" smo mogli isprobati sve moguće šampone i regeneratore... :D Kraj toga su bile zapakirane bombe i ostali proizvodi koje možete kupiti i nekome pokloniti! :D






Na kraju je uslijedilo svečano rezanje želea gdje je svatko mogao dobiti svoj primjerak! :)





















Na kraju su nas iznenadili sa prigodnim poklončićima za sve! Ovim putem se želim zahvaliti Lushu na pozivu i prekrasnom eventu! Sve je bilo super organizirano i atmosfera je bila odlična kao i ljubaznost djelatnika! :)





















Najviše bih voljela isprobati i imati SNOW FAIRY MASLAC te razne sprejeve za tijelo koji imaju prefora dizajn!







LUSH SLUŽBENA STRANICA: WWW.LUSH.HR
LUSH INSTAGRAM: @lushcroatia



Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)





PROČITAJTE JOŠ:

The Instagram Tag

Review: Rock Filius Women's T-Shirt Logo

YouTube kanali koje pratim/ 1.dio

Vodice&Šibenik 2018

---------------------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com






*This post is not sponsored!*

Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE