26. lipnja 2019.

Kako mi je započelo ljeto?

Pozdrav svima! Nakon 3 tjedna sam sjela i odlučila vam napisati novi post. Nikada nije prošlo ovoliko puno vremena da me nije bilo, čak ni je nisam mislila da me toliko neće biti, ali puno stvari se izdogađalo i još je bio kraj škole, pa mi je trebalo neko vrijeme da nadođem i saberem misli. Ne mogu vjerovati da je već godinu dana prošlo od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, pa ako se želite podsjetiti, klikom ovdje pročitajte jedan post. :) Odlučila sam vam napisati što sam ja dosad radila preko ljeta, pa ako vas zanima, nastavite čitati te se ne zaboravite pretplatiti na blog jer je besplatno! :)






1. "Okrenila" sam sobu

Za promjenu sam odlučila krevet premjestiti uz drugi zid, pa mi soba odmah drugačije izgleda i nekako mi se čini zanimljivije ako me razumijete. Savjetujem i vama da ukoliko želite nekakvu promjenu, možete malo promijeniti raspored svoje sobe.




2. Prodala sam stare i kupila nove knjige

Ukoliko ste još uvijek školarac kao i ja, trebaju vam knjige za iduću školsku godinu. Uvijek to sve volim riješiti na početku ljeta da sam kasnije mirna. Bilježnice još nisam kupila, ali vjerujem da ću i njih uskoro da se riješim toga. Također sam oprala školsku torbu i preobuću da mi je sve spremno za iduću godinu. ;)





3. Detaljno sam pospremila sobu

Dok traje škola, vjerojatno i nemamo previše vremena da svaki put detaljno pospremimo sobu, nego samo onako "površinski". Često nam se i ne da kada pomislimo koliko je to posla, ali uključite si glazbu i bit će lakše, vjerujte mi, a i na kraju krajeva osjećat ćete se bolje. Možda i pronađete stvari za koje ste i zaboravili da postoje. Što čekate? Bacite se na posao!






4. Organizirajte ormar

Uz detaljno pospremanje sobe dolazi naravno i organiziranje ormara. Koliko puta ste samo nešto bacili u ormar ili stavili na krivo mjesto !? Ljeto je savršeno vrijeme da vidite što vam od odjeće više ne treba, što ne nosite ili vam je malo. Zašto bi ta odjeća/obuća skupljala prašinu ako nekoga može usrećiti... Ukoliko imate mlađeg brata ili sestru, darujte njima ili nekome za koga znate da će im koristiti. Kada sam si presložila ormar, vidjela sam koliko odjeće zapravo dugo nisam nosila jer sam mislila da mi lijepo ne stoji, a sada mi se jako sviđa. Nešto što mi je prije bilo veliko, sada mi je taman i veselim se nositi te stvari. Da nisam presložila ormar, vjerojatno bih kupila nešto novo od odjeće i onda se uvjerila da zapravo takvu sličnu stvar već imam...





5. Riješite se starih stvari

Za ovu stavku je najbolje da se konzultirate s roditeljima, ali npr. ukoliko imate stari mobitel koji vam više ne treba, a ispravan je, darujte ga nekome ili ga prodajte. Ne mora biti riječ o mobitelu... Koliko nas ima hrpetinu stvari/ namješaja u podrumu, garaži ili na tavanu koje smo tamo stavili kada smo kupili nešto novo... Ukoliko možete prodati ili darovati nekome, napravite to, a ako ne, riješite se tih stvari ako ničemu ne služe i samo skupljaju prašinu.








Kako je vama započelo ljeto i što sve planirate raditi? Što mislite o mojim idejama? Ukoliko imate prijedloga za nove postove, slobodno pišite. ;)








Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)







PROČITAJTE JOŠ:

My standard playlist

Haul/ Germany

My top 5 football players

Haul/ Poland

Outfit for special occasion

Review: Sephora "Once Upon A Night" palette

TMI tag
--------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com







*This post is not sponsored!*




6. lipnja 2019.

My standard playlist

Pozdrav svima! Znam da nisam baš aktivna jer je kraj škole, ali kad god uhvatim vremena sjednem i napišem nešto. Vjerujem da me svi razumijete, a uskoro će i ljeto pa ćemo svi biti odmorniji, veseliji i na kraju krajeva imat ćemo više vremena. :) Danas sam vam odlučila u suradnji s dragom Anđelom  (sa bloga Sweet Dreams ) pripremiti post vezan uz glazbu koju volim slušati, odnosno standardnu playlistu. Svakako "čekirajte" i njen blog jer je jedan od najboljih koje sam ikada vidjela i za koji jedva čekam da izbaci novi post! Ne zaboravite se pretplatiti na blog, a mi možemo krenuti na post! :)








Moguće je da kroz godine mijenjamo naš ukus ili da nam se počnu sviđati neke pjesme koje nam se prije nisu sviđale, ili obrnuto. ;) Za početak bih vam htjela ostaviti linkove svih postova vezanih uz glazbu koji se nalaze na ovom blogu te bih voljela da ih pročitate. :)

20 songs tag

Concert of Marcus&Martinus in Zagreb!

My top 10 songs

Petar Grašo u Areni Zagreb

Summer playlist 2018

My top male singers

Quiz about Enrique Iglesias

Music tag




Glazba je bitan dio mog života jer što god da radim, volim da mi svira nešto u pozadini. Nekada si pustim samo jednog izvođača, nekada samo strane pjesme, nekada samo pjesme s našeg područja, a nekada miksam sve to... :D Ovisi kako sam kada raspoložena. ;) Također, obožavam ići na koncerte i voljela bih otići na što više koncerata. Jako me veseli što jedan od mojih omiljenih izvođača - Enrique Iglesias, dolazi 1.12.2019. u Arenu Zagreb! Definitivno u planu imam da odem, pa ukoliko znate još nekoga tko će ići ili vi idete napišite u komentarima. :*





U zadnje vrijeme više slušam glazbu s naših prostora, npr. prije mi se Jala Brat i Buba Corelli nisu baš nešto sviđali jer nikako nisam mogla naučiti riječi pjesme koliko su ubrzane, ali sada mi se zaista sviđaju. :) Također, tu je i Dino Merlin, Halid Bešlić, Mile Kitić, Lapsus Band itd.





Na YouTube-u imam svoju standardnu playlistu koju pustim kada želim nešto slušati. No, s obzirom da se u njoj nalazi 100-tinjak pjesama, ovdje ću izdvojiti samo neke. Nema smisla da komentiram svaku posebno jer mi se jednostavno svaka sviđa radi teksta, ritma itd. Uživajte!




1. LAPSUS BAND & ĐANI - GREŠNA VILA






2. MILE KITIĆ - ZAŠTO BAŠ TI






3. ANASTASIJA - RANE






4. ZALUTALI POGLED - TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE






5. JALA BRAT & BUBA CORELLI - KLINKA






6. MARIO MIOČ - SELEKTIVNA AMNEZIJA






7. LAPSUS BAND - BARIKADE






8. BOBAN RAJOVIĆ - DIJAGNOZA 






9. NEDELJKO BAJIĆ BAJA - MOKRA DO KOŽE






10. MILE KITIĆ - KAZANOVA






11. ESAD MERULIĆ - ŽALE GODINE






12. DEJAN MATIĆ - SLEDEĆA





13. ERVIN OMEROVIĆ - PREMIJERA






14. MILE KITIĆ - LIMUZINA






15. JALA BRAT & BUBA CORELLI & COBY - ONA` E






16. BUBA CORELLI - BALENCIAGA









Za kraj bih vam ostavila Alexandrin mashup koji je genijalan! :)








Naravno da slušam punooo više izvođača, ali ovaj post onda nikada ne bi bio gotov kada bih išla sve nabrajati.. Ovo su samo neke pjesme!







Slušate li vi neke od ovih pjesama ili izvođača? 



Nažalost za neke nisam mogla ubaciti originalni spot, ali sam zato napisala ime izvođača i pjesmu, pa sami možete pronaći na YouTube-u. :) Svakako posjetite i Anđelin blog! <3








Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)







PROČITAJTE JOŠ:

My top 5 football players

Haul/ Poland

Outfit for special occasion

Most important dates for Croatia

Haul/ Germany

Rotterdam, Netherlands

-------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com








*This post is not sponsored!*