MY TOP MALE SINGERS

ožujka 16, 2018
Pozdrav svima! Danas vam pišem jedan od svojih dražih postova! Radi se o tome da ću vam predstaviti svoje najdraže muške pjevače jer pjevačice i ne slušam toliko... :)

Ako vas zanima o kojim se pjevačima radi, nastavite čitati! Ne zaboravite se pretplatiti na blog jer je besplatno! :)
Većinom volim slušati strane pjesme i moj ukus vezano za pjevače se malo razlikuje od mojih vršnjaka, ali ne zamaram se time. Volim slušati i Eda Sheerana, Brunu Marsa... ali ovdje ću vam predstaviti baš one koje stalno slušam i čije pjesme imam na mobitelu! :) Uživajte!

Popis mojih najdražih 10 pjesama možete pročitati ovdje.1. ENRIQUE IGLESIASEnriquea slušam već 2 godine i ne vjerujem da je tako brzo prošlo! Sjećam se da sam ga počela slušati jer je imao koncert u Zagrebu i stalno je to bilo na TV-u  i onda sam odlučila poslušati njegove pjesme i svidio mi se. Da sam ga ranije počela slušati, možda bih išla na njegov koncert, tko zna!

Radi njega sam zavoljela španjolski jezik i jako volim pjesme na španjolskom jeziku! U jako kratkom vremenu sam naučila sve njegove pjesme! Najdraže su mi : "Subeme la radio", "Duele el corazon" i "El perdon"!


2. PETAR GRAŠO

Definitivno najdraži hrvatski izvođač! Volim mu i starije hitove poput "Neviste", "92.", "Vere od suvog zlata"! Slušala sam ga i prije, ali ne baš često, ali nakon koncerta sam ga intenzivno počela slušati. Na Grašinom koncertu u Areni Zagreb sam bila u 11. mjesecu i post o tome možete pročitati klikom ovdje. Bilo je stvarno prekrasno! Nezaboravno! Svakako ću doći na još koncerata!3. MARCUS&MARTINUS

Moji vršnjaci, blizanci Marcus i Martinus, imaju već veliki broj hitova i njihova karijera raste! Čak imaju i svoju trgovinu! Mislim da su oni "novi" Justin Bieber. :D Sviđaju mi se upravo zato što su jako dobre i zabavne osobe te cijene sve što imaju. Često znaju zabavljati publiku na pozornici, a posebno mi se sviđa njihova bratska ljubav i podržavanje! Pored slave stignu ići i u školu te su jako dobri učenici! Mogu biti uzor svima! Omiljena mi je pjesma "Make you believe in love"! <3

Teen pop senzacija, Marcus & Martinus27. 03. 2018. dolaze u zagrebački Dom sportova! UPDATE: Bila sam na koncertu, a sve pojedinosti pročitajte klikom ovdje.
4. MARKO KUTLIĆ 


Marko Kutlić je hrvatski pjevač prekrasna glasa! Pjevao je u Pravilima igre, ali još bolji mi je kada pjeva sam! Ima dvije samostalne pjesme: "Srce se spasilo", "Usne tvoje" ! U slučaju da do sada još niste čuli za njega, svakako preporučam da ih poslušate!


Koji su vaši najdraži pjevači? :)


PROČITAJTE JOŠ:

Book collection

Top 9 blogerica 

-----------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


Do idućeg posta, pozdrav!

*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.