Collab: Get to know me

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post! Već neko vrijeme mi se po glavi motala ideja za ovakav tip posta, ali nikako da je realiziram jer su uvijek neki postovi preči. Nedavno smo se Petra i ja dogovorile da napišemo ovakav post jer je ona također imala ovakvu ideju i drago mi je da smo se složile. Naime, radi se o tome da smo jedna drugoj umjesto klasičnog Q&A, postavljale pitanja. Ona je meni postavila 10 pitanja te ja njoj i vjerujte da su jako zanimljiva. Ne zaboravite se pretplatiti na blog jer je besplatno! :)






Svakako se pretplatite i na Petrin blog klikom ovdje. :D




1. Kakav je bio osjećaj kad si ostvarila prvu suradnju i prvi put otišla na event?

Prije godinu dana sam otišla na svoj prvi event i doživljaje možete pročitati ovdje. Kada mi je Lush poslao mail, jednostavno nisam mogla vjerovati. Meni jednoj običnoj Maji koja blog piše tek godinu dana (tada) da se javi tako velika svjetski poznata tvrtka?! Svakako sam pristala da ću doći i jako lijepo sam se provela. Bila sam pozvana i ove godine, ali nažalost zbog proslave rođendana nisam mogla ići. Veliki respect za Lush jer ne gledaju samo "velike" blogere nego i nas manje. Kada sam primila mail te otišla na event, bila sam jako sretna jer se trud i rad isplati te sam tamo upoznala super cure. :)






Jedna od mojih prvih suradnji je bila ona s Niveom i to pogotovo nisam mogla vjerovati, a post možete pročitati klikom ovdje. Danas mi je drago radi svake ostvarene suradnje i nadam se da će ih u budućnosti biti još više. :)





2. Što planiraš za budućnost svog bloga, ali i za svoju budućnost? Što je ono čime bi se voljela baviti i što je ono gdje se baš vidiš da "radiš"?

Za budućnost bloga planiram: dodatno poboljšati kvalitetu fotografija, postova itd., biti još aktivnija i imati još bolje ideje za postove. Također planiram detaljnije srediti dizajn bloga i da to onda bude to te napraviti novi banner.

Za svoju bližu budućnost planiram upisati željeni fakultet, ali još moram detaljnije istražiti koji je to, putovati još više i to je u principu to. Ne volim razmišljati predaleko.







U budućnosti bih se voljela baviti nečime što ima veze s ekonomijom, digitalnim marketingom itd. Zanima me i rad u školi te novinarstvo, ali vidjet ćemo što nosi budućnost. Jednog dana možda otvorim i yt kanal. Iskreno, ne bi mi smetalo da mi se blog pretvori u stvarni posao jer volim pisati, a i marketing me zanima. Ne bih samo voljela biti prepoznata.



3. Da ti sad dodjele nagradu za najboljeg hrvatskog blogera godine i da moraš održati govor, što bi rekla?


Baš sam neki dan gledala video sa dodjele nagrade Ivani Blažoti Mijoč i posebno mi je drago radi nje jer je pratim od samih početaka.







Zahvalila bih se te bih rekla: "Želim se prije svega svima zahvaliti radi ove nagrade, a posebno onima koji su bili uz mene od početaka. Još želim reći da se trud i rad isplati te da vjerujete u svoje snove."



4. Jesi li od početka planirala prikazivati sebe na fotografijama na blogu? Nije te brinulo to što tako mlada izlažeš svoje fotografije javnosti?

Ideja o otvaranju bloga se nije kratko "kuhala" u meni, ali nije ni predugo. Od početka sam htjela da to bude "profesionalno" te sam svakako mislila prikazivati svoje fotografije. Nije me to brinulo jer znam u kojim granicama je ok da nešto objavim (fotografije, informacije...). :)









5. Što ti se najviše sviđa u Zagrebu?

Mnogi ne vole Zagreb radi gužve itd., ali meni se Zagreb jako sviđa i volim tu dolaziti, pogotovo radi koncerata. Volim Cvjetni trg radi cvijeća, zatim šetati Ilicom, Bundek volim iako sam tamo bila samo jednom, Arena Zagreb je isto prelijepo mjesto. Vjerujem da postoji puno mjesta koje još moram otkriti. Na Sljemenu mi je također bilo lijepo. :)





6. Kako to da toliko voliš nogomet i nogometaše?

To sam definitivno naslijedila od svoga dide. Moji roditelji nisu veliki nogometni fanovi, ali dida je cijelo moje djetinjstvo gledao utakmice te komentirao to. Uvijek sam ga pitala: "Kako možeš gledati utakmice? Zar ti nije dosadno gledati 2 h neke dečke koji trče za loptom i gol se ne zabija tako lako?" A što se tiče pamćenja liga, prvenstava, nogometaša, klubova, transfera itd. Nisam imala pojma i mislila sam da se nikada neću razumjeti u to. Polako me to počelo zanimati i eto. Ni sada nisam neki veliki profesionalac, ali volim pratiti nogomet. :D







7. Koja je čudna činjenica o tebi koju rijetko tko zna?

Dugo sam razmišljala o odgovoru koji bi mogla dati na ovo pitanje, ali stvarno ne znam. Čak sam i sestru pitala, ni ona ne zna. Ako se dosjetim, svakako ću nadodati. :)


8. Vjeruješ li u ljubav i jesi li osoba koja se lako zaljubi?

Vjerujem u ljubav i definitivno sam lako zaljubljiva osoba koja je stalno u oblacima. :)


9. Da možeš imati neki svoj brend, što bi to bilo?

Razmišljala sam o tome svakako. Kada bih imala svoj brend, u nazivu bi moralo biti moje ime ili barem izvedenica. Što se tiče koja stvar itd. Hmm... voljela bih imati svoj brend odjeće jer volim crtati i skicirati uvijek nešto, također bih voljela dizajnirati bilježnice za školu te rokovnike itd.



10. Koje ti je omiljeno mjesto koje si posjetila?

Uff, dosta ih je... Na svakom putovanju mi bude jako lijepo. Dugo sam htjela posjetiti Španjolsku i ostvarilo mi se to, s tim da nisam išla u Madrid, pa možda to nije ostavilo toliki utisak na mene. Putovanje koje vječito spominjem je Frankfurt. Vjerojatno sam svima oko sebe već naporna s tim gradom, ali što ću kada ga volim. London me isto oduševio. :)















Što mislite o ovakvom tipu postova?




Nadam se da vam se današnji post svidio!
Do idućeg posta, pozdrav! :)







PROČITAJTE JOŠ:

18 najljepših uspomena

Cozy autumn outfit with Dear-Lover

Frankfurt am Main, Germany

Future tag

Technik Museum Sinsheim

-------------------------------------------
MAIL: beautycorner2111@gmail.com
INSTAGRAM: @onlymaja1










*This post is not sponsored!*


Maja Poljarević

Broj komentara: 8:

  1. Odličan post, draga! Baš mi se sviđaju tvoji odgovori i drago mi je da smo ponovno radile zajedno :D

    Peany

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post i fotkice - mogla bih i ja napisati nešto slično :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim ovakav tip postova. Collabi su jako dobri radi upoznavanja blogera i širenja "popularnosti", a i obožavam čitati postove koji uključuju pitanja. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow, nije mala stvar sarađivati sa lashom, svaka čast na tome. Ovo je baš zanimljiv post, volim ovakav tip postova, u kojima se bolje upoznajemo :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE