NEW IN: NIVEA







Pozdrav svima! Danas ću vam pokazati što mi je stiglo od Nivee prije par dana. Radi se o zanimljivim proizvodima, pa ako vas zanima, nastavite čitati! No, ne zaboravite se pretplatiti na blog!

Stigle su mi dvije kreme. Radi se o "Cellular anti-age" noćnoj kremi i kremi imena "Dnevna hranjiva krema" ! Obje su veličine 50 ml te su hidratantne. 



"CELLULAR ANTI-AGE" KREMA

Krema je odgovarajuća za sve tipove kože te je dobra protiv starenja. Redovitim korištenjem ubrzava prirodni proces regeneracije kože. Brzo se upija, a koži pruža osjećaj ugode i učinkovitosti. Ostavlja gladak i svilenkast osjećaj na koži te smanjuje bore. Više o kremi pročitajte ovdje. Cijena joj je 50 kn.


"DNEVNA HRANJIVA" KREMA

Krema je namijenjena za suhu i osjetljivu kožu. Brzo se upija i na kožu djeluje umirujuće. Sadrži bademovo ulje. Pomaže u zaštiti kože od sunčeva svjetla zaštitnim faktorom. Cijena joj je 50 kn, a više o ovoj kremi pročitajte klikom ovdje .



Pored ovih dviju krema, dobila sam i lak te pjenu za kosu. Pjena dolazi u pakiranju od 150 ml, a lak za kosu u pakiranju od 250 ml. Cijena im je pojedinačno 29 kn. Na kosu djeluju sjajno, imaju jako učvršćivanje i dobri su za volumen kose.



"CARE&HOLD" PJENA ZA KOSU

Ova pjena obnavlja i jača strukturu kose te ne otežava kosu i štiti ju od topline. Olakšava raščešljavanje i ne sljepljuje kosu. Više o pjeni pročitajte ovdje

"CARE&HOLD" SPREJ ZA KOSU

Sprej, odnosno lak za kosu pruža regeneraciju i cjelodnevnu postojanost. Obnavlja i jača strukturu kose. Ne čini kosu teškom te ju štiti od isušivanja i štetnog UV zračenja. Više o ovom laku za kosu pročitajte ovdje . 


Najslađa stvar od svega ovoga je labellino balzam za usne. :)



"LABELLINO FRESH MINT" BALZAM ZA USNE

Veličina ovog balzama je 7 g. Preslatkog je izgleda i malo podsjeća na eos balzam. Cijena mu je 30 kn. Usnama pruža dugotrajnu vlažnost, a jako mi se sviđa i okus mente. Možete ga još pronaći s okusom vanilije, borovnice i višnje, kokosa, maline i crvene jabuke. Štiti usne od isušivanja te ostavlja svjež voćni okus na usnama. Više o ovom proizvodu pročitajte ovdje



Jeste li već probali neki od ovih proizvoda?


Nadam se da vam se svidio današnji post! Pretplatite se na blog! :)

PROČITAJTE JOŠ:



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com



*This post is sponsored!*


Maja Poljarević

Broj komentara: 7:

  1. Divan post. :D Koristim Niveine kreme već jako dugo i najbolje su :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam veliku želju da probam labelo. <3


    http://www.couture-case.com

    OdgovoriIzbriši
  3. beautiful blog! I really like how you write
    and what you give photos. wonderful!
    I have a question, you will agree to follow for follow?
    I like to be in touch with inspirational blogs.
    Greetings from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post! slike su fantasticne :)
    Ako zelis da se medusobno zapratimo, javii i ako mozes klikni na linkove na kraju posta --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2018/02/royal-turtleneck-sweater-outfit-zaful.html

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE