26. srpnja 2018.

Što od šminke nosim u Englesku?

Pozdrav svima! Sutra putujem u Englesku i kako se već nekoliko dana polako pakiram odlučila sam vam napisati post o šminki koju ću ponijeti sa sobom. Mislim da nema smisla i da je prezahtjevno da vam pokazujem sve svoje stvari koje nosim i sadržaj cijelog kofera, zato sam se odlučila samo za šminku. Prvi put ću letjeti avionom tako da mi poželite sreću hahah :D! Ne zaboravite se pretplatiti na blog!



Od šminke sam odlučila ponijeti samo ono osnovno. Ne vjerujem baš da ću se šminkati jer je ljeto i vruće je, ali za svaki slučaj da imam. ;) 



Sve od šminke mi je uspjelo stati u malu košaricu iz Jysk-a, ali neću naravno nositi u tome nego u neseseru. Još moram dodati kistove i maramice itd.



Od kistova sam odlučila ponijeti znači sam osnovne. Za sve što mi treba po jedan, za oči sam odlučila ponijeti 4. Na fotografijama ispod možete vidjeti sve kistove. 





Od kozmetike ću ponijeti par maramica za naočale iz Lidla, maramice za lice, nekoliko blazinica i malu micelarnu vodu i još sam ubacila i beauty blender. 



Radi se o  mini ACADEMIE DERM ACTE INTOLERANT SKIN toniku. 



Također ne mogu da ne ponesem svoj omiljeni Victoria`s secret sprej za tijelo - Romantic, ali želim si kupiti i Pure seduction. Obožavam taj sprej jer je baš osvježavajuć! :)




Na fotografiji ispod možete vidjeti što ću ponijeti od proizvoda za lice! Trudila sam se ponijeti male palete da imam sve u jednom jer mislim da je tako najpraktičnije.



Radi se o Aura "CORRECT ME!" korektoru u nijansi 305 COOL IVORY.







Iduće što ću ponijeti je essence kompaktni puder za setiranje. Bijele je boje, ali kada se stavi na lice ne bude bijelo nego normalno, prozirno. :D (Za one koji ne znaju. )




Ponijet ću i dvije paletice od Makeup Revolutiona. Naručila sam ih preko Pink Pande, a detaljnije o njima možete saznati u prethodnim postovima. Radi se o paleti za konturiranje koja sadrži bronzer, rumenilo i highlighter, a druga paleta je prekrasni RAINBOW HIGHLIGHTER.







Od ruževa sam se odlučila za više njih, a u nastavku možete pogledati o kojim brendovima i nijansama je riječ.



AURA  ABSOLUTE MATTE VELVET FEEL - 620 SEVEN SINS



TREND IT UP  MATTE- NIJANSA 470




MAX FACTOR - nijansa se izlizala





Idući ruž je iz onog kofera sa šminkom, ali mi je nijansa odlična. 





Ponijet ću i dvije olovke za usta od TREND IT UP-a! Nijanse 463 i 470.




Za oči nisam htjela nositi velike palete od Makeup Revolutiona da se ne bi ogledalo razbilo prilikom transporta. Odlučila sam ponijeti malu jednostavnu Catrice-ovu paleticu sjenila za oči. Sadrži matt i shimmer nijanse. 


Prekrasna paletica stvarno! :D Za obrve ću ponijeti ovaj set Deborah Milano, a maskaru neću nositi jer ne volim misliti hoće li se razmazati ili ne. I tako već imam dovoljno guste trepavice.




To bi bilo to od današnjeg posta! Nadam se da vam se svidio i da ste uživali! :D

Dok sam u Engleskoj postova neće biti, ali vraćam se već za 10-ak dana puna dojmova i novih postova! :D Do tada dosadu možete ubiti čitajući stare postove ili one koje još niste pročitali! Slobodno mi uvijek možete slati prijedloge ako želite da napravim neki poseban post! Jeste li vi kada bili u Engleskoj? Rado ću čuti vašu priču! 



P.S. Voljela bih da pročitate ovaj post (klikom ovdje) od Valentine Grahovac jer me se stvarno dojmio! :D Super što je skrenula pažnju na takvo što! ;)



Do idućeg posta, pozdrav! :)


PROČITAJTE JOŠ:

Budapest 2017

Belgrade


New in: PILOVE



Review: Zorannah parfume


My top 5 male actors


Kako je nastao ovaj blog?





----------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com



*This post is not sponsored!*



24. srpnja 2018.

30 "Get To Know Me" Questions

Pozdrav svima! Danas sam pronašla super tag, a radi se o 30 "GET TO KNOW ME"pitanjima, pa sam ih odlučila ispuniti! Ovaj post je collab sa LivingLikeV, ali ona je svoj post objavila ranije jer ja nisam bila u mogućnosti! Njen post pročitajte klikom ovdje. Za vikend idem u Englesku, pa ne znam da li da objavljujem postove i hoću li uopće moći, ali vidjet ću. :D Nadam se da će vam se svidjeti ovaj post! :) 





1. Što imaš na sebi?

Pidžamu. :D

2. Koliko si visoka?

Oko 1,68 cm, ali mislim da sam još narasla hehe. :D

3. Imaš li neku tetovažu?

Ne, ali ni ne želim baš. :/ Ako i budem ikada, to će biti neka skroz minijaturna, ali svejedno ne vjerujem...

4. OTP (One True Pair: Najdraži par)?





Nihan (Neslihan Atagul Dogulu) i Madžit (Kadir Dogulu) iz serije "Pitanje časti" i Hulija (Burcu Biricik) i Kerim (Birkan Sokullu) iz serije "Djevojka sa sela"! 

5. Najdraža serija?

Popis najdražih serija pogledajte klikom ovdje.

6. Najdraži bend?

Volim pjesme od Pravila igre, ali otkako je Marko Kutlić izašao, više ih i ne slušam baš. Od stranih volim Little Mix.



7. Nešto što ti nedostaje?

Nedostaje mi nikakva stvar, ali nedostaju mi neke osobe koje više nisu s nama. :/

8. Najdraža pjesma?

Jako teško mi je za odabrati najdražu pjesmu jer uvijek imam više najdražih pjesama, ali u ovom trenutku je to "BAE" od Marcusa & Martinusa. Ostali popis pjesama pogledajte klikom ovdje. Popis najboljih ljetnih pjesama pogledajte ovdje

9. Horoskopski znak?

Škorpion.

10. Najdraži quote?

"Your opinion of me doesn`t define who I am. "

11. Najdraži glumac?




U ovom trenutku Birkan Sokullu.

12. Najdraža boja?

Plava, ljubičasta, bež i siva, ali volim svoje boje. U narednom periodu želim malo osvježiti ormar i kupiti žutih i crvenih stvari. 

13. Glasna ili tiha glazba?

Kada sam sama kod kuće,izvrstan je osjećaj pojačati glazbu i pjevati. :D  Kada stavim slušalice isto pojačam, ne vidim smisla u tihoj glazbi hahah :D

14. Gdje ideš kada si tužna?

Više-manje nisam tužna, nego na sve gledam pozitivno. Ja ću prije biti bijesna nego tužna, ali taj bijes me brzo prođe jer sam osoba koju je jako lako nasmijati. Hm... a kada sam ponekad tužna, volim se otići provozati biciklom s prijateljicom i onda bude kao da ništa nije bilo. ;)

15. Koliko ti treba da se istuširaš?

5 min.

16. Koliko ti treba da se spremiš ujutro?

10 min (bez šminkanja)! Ujutro sam obično uvijek pospana i volim odugovlačiti, a nikad se ne šminkam ujutro jer jedva majicu obučem, a kamoli nešto više...

17. Jesi li ikada bila u tuči?

Ako se računa čupanje za kosu u 6.razredu onda da. ;D

18. Nešto što te privlači?

Volim kada je osoba humoristična i iskrena. To odmah pali! ;)

19. Nešto što te odbija?

Dvoličnost i arogancija!

20. Razlog zbog kojeg si se pridružila blogerskoj zajednici?

Volim pisati i definitivno nisam pogriješila jer sam otvorila blog. :)

21. Strahovi?

Bojim se svih vrsta kukaca i zmija. Nisam baš na TI ni sa visinom i dubinom, ali prije bih odabrala visinu nego dubinu jer mislim da ne možemo nikada procijeniti koliko je nešto duboko. Barem ja na to tako gledam.

22. Posljednja stvar koja te rasplakala?

Većinom plačem od smijeha! :D Nekada kada bih i plakala jer mi je nešto tužno, ne mogu. Ne znam zašto... Sjećam se da sam lila suze kad sam gledala zadnju epizodu serije "Bit ćeš moja" jer je glavni glumac stajao na mini i također je plakao dok se opraštao od svoje voljene.



Posljednji put kada sam plakala je kada je bio period kada je bilo Svjetsko nogometno prvenstvo. Hrvatska je igrala u finalu i znala sam da je i 2.mjesto dobro, ali bilo mi je žao jer znam da smo bili blizu. Idući dan su hrvatski reprezentativci došli u Hrvatsku i imali su doček u Zagrebu, također sam plakala jer i sve jako cijenim. 2 dana kasnije je Mario Mandžukić imao doček u Slavonskom Brodu i počela sam plakat kad sam ga vidjela jer mi on jako puno znači. I on je jedva suzdržavao suze. :D

Post o najljepšim nogometašima pročitajte klikom ovdje. Također možete pročitati post u kojem govorim svoje doživljaje o utakmicama SP-a klikom ovdje

23. Značenje tvog imena na blogu?

Moje ime znači da ću tu samo ja izražavati svoje misli, raspoloženje, kreativnost, ideje itd.

24. Zadnja knjiga koju si pročitala?

Vjerojatno neka lektira, ali pošto je škola "davno" završila, ne sjećam se. :D

25. Zadnja serija/ emisija koju si pogledala?

Djevojka sa sela. Prije 6 godina sam gledala i Sulejmana Veličanstvenog, pa sam ga sad preko ljeta opet počela gledati na internetu. 

26. Zadnja osoba s kojom si pričala?

Jako draga prijateljica. :D

27. Najdraža hrana?

Ma ja volim sve jesti! Uživam u svemu! Nisam izbirljiva, ali nikako ne mogu podnijeti smokve, dinje i kokos. To od malena ne volim iako sam pokušala jesti na 100 načina.

28. Mjesto koje želiš posjetiti?

Pisala sam post o tome, a vi ga možete pročitati klikom ovdje

29. Zadnje mjesto gdje si bila?

Išla sam si u kuhinju napravit nešto za jesti haha :D Ako se to računa. 

30. Najdraži komad nakita?

Volim dosta ogrlice, ali ne predugačke nego one kao što su do izreza majice. Nešto slično chokerima.



Nadam se da vam se svidio današnji post! Ne zaboravite pročitati i Vildanin post, a link je gore na početku ovoga posta!

Do idućeg posta, pozdrav! :)




PROČITAJTE JOŠ:











-----------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*


17. srpnja 2018.

Summer playlist 2018

Pozdrav svima! Za danas sam odlučila pripremiti ljetnu playlistu za 2018.g. u suradnji sa divnom djevojkom sa bloga Innisall, tako da nakon ovoga, obavezno pročitajte i njen post. Nisam još sigurna koliko ću pjesama ubaciti i koje ubaciti, a da se uklapaju uz ljeto, no do kraja posta ću odlučiti. Popis mojih 10 najdražih pjesama možete pročitati klikom ovdje. Ako niste možete me zapratiti na Instagramu (@onlymaja1) te se pretplatiti na blog sa desne strane. :D A mi možemo na post! :)







1. ŽELJKO JOKSIMOVIĆ - PONELO ME


Ova pjesma je toliko dobra i super je za ljeto! Melodija me malo podsjeća na pjesmu "Milimetar", ali je odlična i još bolja! Spot prikazuje baš pravi ljetni party! :D Željko je nedavno održao 1000. koncert na Tašmajdanu u Beogradu, a po snimkama mogu vidjeti da je to bio pravi spektakl!



2. ENRIQUE IGLESIAS ft. PITBULL - MOVE TO MIAMI


I vrapci na grani već znaju koliko volim Enriquea! :D Oduševi me svaka njegova pjesma, pa sam tako i ovu brzo zavoljela. Pitbull i Enrique žive u Miamiju i već dugi niz godina su prijatelji, čak se nazivaju i braćom. Imaju već par dueta, a već vidim da će ovo biti pravi ljetni hit. Ne zaboravite pogledati spot na YouTubeu! :)



3. MARKO KUTLIĆ - SAM PROTIV SVIH


Treći samostalni singl će zasigurno biti hit kao i prethodna dva. Marko mi je puno draži otkako ima samostalne pjesme. Spot je sniman u Italiji, a pjesma je prekrasna! :D Čovjek ima nevjerojatan glas!



4. MILIGRAM ft. SEVERINA - OD LETA DO LETA (OD LJETA DO LJETA)


Pjesma mi se sviđa jer ima živahan ritam, prava je ljetna. Spominje se ljeto u Hrvatskoj kao i ljeto u Crnoj Gori te mi je to super spoj ovih pjevača i njihovih zemalja. Nije da se naglašava samo jedna zemlja nego obje. ;)



5. ANDRIJA JO ft. JENNI MARTIN - OPUSTI SE



Već je poznato kako uz Enriquea volim i španjolski jezik te latino glazbu. Jenni je unijela poseban štih u pjesmu pjevajući dio na španjolskom jeziku i odličan je! Trebala je više pjevati, a taj dio mi je najdraži! :D *Stavila sam Jennin cover jer mi iz nekog razloga za mnoge pjesme ne želi ubaciti pravi spot! :/*



6. STOKA ft. LayZ - MOJA CROATIA


PRAVA NAVIJAČKA PJESMA! Definitivno najbolja navijačka pjesma osmišljena za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018.! Što li su sve nabrojali, refren.... sve mi se sviđa! Jako mi je drago radi LayZ-ja jer je napravio duet sa svojim uzorom! Svaka čast! :D



7. ENRIQUE IGLESIAS, DESCEMER BUENO ft. EL MICHA - NOS FUIMOS LEJOS


Još jedna Enriqueova! Ovaj put sa Descemerom i El Michom! Divna je i spot je stvarno nekako ljetni i rasplesan! 



8. MARCUS & MARTINUS ft. SILENTO - LIKE IT LIKE IT




Pjesma je izašla prije otprilike nešto više od godine dana, a savršena je za ljeto. U spotu se oni bacaju u bazen, društvo, prijatelji, ljeto... https://www.youtube.com/watch?v=eUZ5VSMLyVs Vjerojatno bih uz ovu pjesmu ubacila i Dance with you!



9. LANA JURČEVIĆ - LUDO LJETO


Pjesma je objavljena 2015., a super je za ljeto! Ne želim da me krivo shvatite, ali nemam previše za pisati o svakoj pjesmi kad mi jednostavno svaka ide uz ljeto!



10. LUIS FONSI, STEFFLON DON - CALYPSO


Nisam mogla staviti Despacito jer je to bio prošlogodišnji hit i mislim da je već svima dosadio! Još uvijek volim tu pjesmu, ali mi je i ova ok.



NADAM SE DA VAM SE SVIDIO DANAŠNJI POST! USPJELA SAM IZABRATI 1O LJETNIH PJESAMA, PO MOM MIŠLJENJU KOJE SU DOBRE ZA LJETO! :) DIJELIMO LI MIŠLJENJE? KOJI SU VAŠI FAVORITI?



PROČITAJTE JOŠ:



----------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com




*This post is not sponsored!*




13. srpnja 2018.

Recenzija Makeup Revolution "Flawless" palete

Hello! Danas za vas imam još jednu recenziju, a radi se o Makeup Revolution "Flawless" paleti! Prije nekoliko mjeseci sam napravila recenziju o Makeup Revolution "Mermaids Forever" paleti, a nju možete pročitati klikom ovdje. Sve ostale recenzije pronađite klikom ovdje. Ako vas zanima je li dobra ova paleta ili ne, nastavite čitati! Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :D



Paletu sam naručila otprilike na početku godine kada su bili veliki popusti na Pink Pandi, pa sam si odmah naručila 3, a radi se o MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS, MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS MATTE, MAKEUP REVOLUTION MERMAIDS FOREVER! Za dvije sam napravila recenziju, a napravit ću i za treću.


Paleta dolazi u zlatnom pakiranju koje je metalik. Super su mi pakiranja od njihovih paleta, a iza imate sliku svih nijansi.



Paleta sadrži 32 sjajne i matt nijanse. Ima ih u tamnim i nude nijansama. Kada otvorite paletu, unutra se nalazi prozirni papir na kojem piše kako se koja nijansa zove. Paleta je i više nego prekrasna!




Paletu možete kupiti klikom na sljedeći link, no ja vam preporučam da pričekate jer često zna biti na sniženju. https://www.pinkpanda.hr/proizvod/makeup-revolution-paleta-32-sjenila-flawless?ap=false





Nijanse sam isprobala na prstima, a valjda ćete skužiti o kojima se radi. Išla sam stupac po stupac. U slučaju da niste sigurni o kojoj se točno nijansi radi, vratite se malo gore jer imate sliku sa nazivima nijansi.












Svaka nijansa je apsolutno savršena i u potpunosti pigmentirana, a izdvojila bih "Medal" i "Copper shimmer" kao dvije omiljene! Imate svaku preporuku za ovu paletu od mene! Isplati se uzeti ju!




Nadam se da vam se svidio današnji post!

Do idućeg posta, pozdrav! :D




PROČITAJTE JOŠ:


10 u 10 tag

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva!



------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com



*This post is not sponsored!*