Review: Zorannah perfume

svibnja 15, 2018
Pozdrav svima! Danas vam pišem jedan od svojih dražih postova! Nedavno sam bila u Beogradu te sam kupila Zoranin parfem koji sam jako dugo htjela! Nažalost, parfem je dostupan samo u Srbiji te se ne može naručiti preko interneta u druge zemlje. Nisam mogla propustiti ovu priliku da ga kupim! :) Ovdje ću vam iznijeti sve dojmove o parfemu, a vi se ne zaboravite pretplatiti na blog! :)

Parfem se može kupiti u Srbiji u svim lilly i dm trgovinama. Za pakiranje od 30 ml (koje ja imam), cijena je 1499 dinara, tj. otprilike 90 kn, a za veće pakiranje od 50 ml, cijena je 1999 dinara što je oko 130 kn.

Samo pakiranje parfema mi je predivno. Bijele i rozne prugice su preslatke, a materijal kutijice je karton. Sa prednje strane se također nalazi naziv parfema - Zorannah. Parfem je izašao prije otprilike godinu dana. Jednostavno je i ženstveno. Detalje o parfemu možete saznati klikom ovdje jer je Zorana na početku svoga videa pričala malo o njemu. Odozada na pakiranju se nalaze razni podatci gdje je napravljen, rok trajanja itd.
Kada se kutijica otvori unutra se nalazi bočica sa sadržajem. Bočica je prozirna sa ugraviranim nazivom parfema, a čep je zlaćanorozne boje. Jako jednostavno i lijepo! Zorana je spomenula da je parfem namijenjen za oba spola iako nas možda pakiranje zavarava.


 Miris parfema je po vaniliji i blag je.

 Ne znam više što da kažem osim toga da mi se parfem jako sviđa i da mi je drago što ga imam! Ako ste u mogućnosti te volite parfeme ovakva tipa i mirisa, svakako ga kupite i time uvećajte svoju kolekciju parfema! Primijetila sam da dosta puta zna biti na sniženju!
ŠTO VI MISLITE O OVOME PARFEMU?Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)PROČITAJTE JOŠ:

Quiz about Enrique Iglesias

My Makeup Revolution Collection

Belgrade 2018

Dubrovnik 2018

------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
FACEBOOK: Maja Poljarević
MAIL: beautycorner2111@gmail.com
PINTEREST: @majapoljarevi


*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.