NEW IN: FARMASI

Pozdrav svima! Danas vam pišem o šminki koja mi je stigla prije par dana! Radi se o brendu Farmasi! Po prvi puta sam isprobala ove proizvode i oduševljena sam! Zasigurno ću ih još naručivati! Na kraju posta ću vam ostaviti linkove gdje i vi možete naručiti svoje proizvode. Pretplatite se na blog! :)

Farmasi laboratorij je smješten na području ekološki najčistijeg Istanbula, pa se prema tome ova šminka i kozmetika proizvodi u Turskoj. Sve linije preparativne i dekorativne kozmetike su dermatološki ispitane te niti jedan proizvod nije ispitan na životinjama. 350 milijuna korisnika u 123 zemlje diljem svijeta je isprobalo i potvrdilo kvalitetu ovoga brenda.





Stigla su mi 4 proizvoda: fiksator, primer, paleta za konturiranje te kontura u sticku.

1. VFX PRIMER






Radi se o primeru koji je idealan za sve boje tena te savršeno priprema kožu za nanošenje šminke. Sadržaj je proziran u gelu i ne sadrži ulja. Pogodan je za sve tipove kože. Veličina pakiranja je 25 ml i cijena mu je 50 kn.



2. CONTOUR & HIGHLIGHT PALETTE



Veličina ove palete je 10 g. Unutra sadrži tamniju nijansu za konturiranje i još jednu za highlighter. Cijena palete je 38 kn. Očekivala sam veću paletu, ali i ova dobro dođe kada negdje putujete jer zauzme malo mjesta, a u njoj se nalazi i ogledalce. Jako mi se sviđa pakiranje.




Na fotografiji iznad možete vidjeti uzorak palete za konturiranje (lijevo) te usporediti sa konturom u sticku (desno).





3. FOUNDATION STICK




Dugo vremena sam željela isprobati konturu u sticku i mogu reći da sam oduševljena pigmetacijom te da se lako razmazuje. Cijena ovog sticka je 36 kn za 7 g proizvoda.



Možete pronaći dvije varijante ovakvog proizvoda: sa ravno rezanim vrhom i koso rezanim (u obliku ruža za usne). Moja je sa ravno rezanim.




4. FIKSATOR "TIME LOCKER"

Fiksator veličine 115 ml, a cijena mu je 26 kn. Produljuje trajnost makeupa i sprječava razmazivanje. Brzo se suši, ali miris mi se nekako ne sviđa. :( Imam osjećaj da miriši po onoj tekućini za pranje prozora. :D









Jako mi se sviđaju pakiranja ovih proizvoda i cijene su pristupačne! Zasada sam zadovoljna, jedino eto mi se ne sviđa miris fiksatora, ali u redu. ;) Proizvodi su kvalitetni te dobro pigmentirani i veselim se isprobati još!



Ukoliko želite naručiti Vaše proizvode, to možete učiniti ovdje:
- INSTAGRAM PROFIL: @farmasi_slavonski_brod (*ukoliko ste sa područja Slavonskog Broda*)
-WEB STRANICA/ ONLINE SHOP: www.farmasi.hr (*ukoliko ste iz drugih dijelova Hrvatske*)

To bi bilo to od današnjeg posta! Ukoliko vam se sviđa, pretplatite se na blog (sa desne strane u rubrici SLJEDBENICI kliknite PRATI) jer je besplatno! :)

Do idućeg posta, pozdrav! :)






PROČITAJTE JOŠ:

30 PITANJA KOJA NITKO NE POSTAVLJA 

ZAŠTO POSJETITI SLAVONSKI BROD

ŠTO SE NALAZI U MOJOJ KOZMETIČKOJ TORBICI

------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com



*This post is sponsored!*




Maja Poljarević

Broj komentara: 6:

  1. Odlican post.. Cula sam za njihovu sminku i dosta devojaka me je pitalo da li sam probala njihove proizvode, tako da hvala na ovom postu <3

    Nova sam, ako zelis zaprati, ostavi komentar i uzvraticu... <3

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post, jako lijepo napisano. Fotografije su super! Jako bih željela probati ovaj Farmasi puder, mnogo je hvaljen! Uzvratila sam praćenje! <3

    www.livinglikev.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Sjajan post, draga moja. Noviteti iz Farmasi-ja su stvarno divni. SLike su mnogo dobre.

    Prvi put sam na tvom blogu, i zapratila sam te, pa se nadam da ćeš uzvratiti.
    Adda's Life

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE