NEW IN: NOTINO

Pozdrav svima! Danas vam po prvi puta na svome blogu predstavljam online parfumeriju Notino! Notino je nastao 2004. godine, a od srpnja 2017. posluje i na hrvatskom tržištu  te proizvode koje je moguće kupiti na njihovoj online stranici nabavljaju samo od ovlaštenih proizvođača! Na njihovoj stranici možete pronaći preko 55 000 proizvoda i 1 500 brandova. Svi su proizvodi su originalni! Dostava košta 25 kn za kopno te 28 kn za otoke. U slučaju da vas više zanima ova parfumerija, kliknite ovdje. Dobila sam preslatki paketić na isprobavanje te ću vam sada predstaviti proizvode! 

Dodaj naslov


Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :)



1. MEDIBLANC STRONG BLACK & MEDIBLANC HEALTHY GUMS (https://www.notino.hr/mediblanc/





Stigle su mi ove dvije zubne paste. Radi se o Mediblanc strong black  koja služi za cjelovitu zaštitu zuba sa izbjeljivajućim učinkom. Zanimljivo je to što je sadržaj crne boje. Druga pasta je Mediblanc healthy gums namijenjena za zaštitu desni i sadržaj je bijele boje.

2. GREEN PHARMACY HAND CARE ROSE (https://www.notino.hr/green-pharmacy/)





Iduća na redu je ova krema za ruke i nokte sa mirisom ruže. Brzo se upija te hidrira ruke što je meni jako važno. ;)

3. VICHY HAND & NAIL (https://www.notino.hr/vichy/)





Hranjiva krema za ruke i nokte je ova Vichy Hand & Nail! Dolazi u pakiranju od 40 ml.  Prekrasno miriše te se također može koristiti protiv tamnih mrlja na koži.

4. AVÈNE CLEANANCE (https://www.notino.hr/avene/)





Radi se o micelarnoj vodi namijenjenoj za čišćenje problematičnog lica. Dolazi u pakiranju od 400 ml te možete pronaći još dvije varijante ovoga proizvoda, a radi se o gelu za čišćenje lica te maski. 

5. FARMONA TUTTI FRUTTI MELON & WATERMELON (https://www.notino.hr/search.asp?exps=farmona)





Prekrasan dizajn ovoga proizvoda mi govori da ga odmah isprobam! Izgleda tako svježe kao nekakav smoothie! :D Radi se o pilingu za tijelo , a pakiranje je 100 ml.

6. DERMACOL BT CELL (https://www.notino.hr/dermacol/)







Iduće na red nam dolazi Dermacolova intenzivna njega za lifting i preoblikovanje . Pakiranje je 30 ml. Ovaj serum namijenjen je za sve tipove kože lica. Brend Dermacol ne testira svoje proizvode na životinjama.

7.  DERMACOL COVER (https://www.notino.hr/dermacol/)





Radi se o testerima full-size pudera . Nijanse koje sam ja dobila su malo pretamne za mene. Pakiranje 4 ml te je kremaste teksture.

8. SVR LIFTIANE (https://www.notino.hr/svr/)





Ovaj serum je namijenjen za sve tipove kože lica .  Ja sam naravno dobila tester. ;)

9. ACADEMIE DERM ACTE INTOLERANT SKIN & ACADEMIE ALL SKIN TYPES & ACADEMIE DERM ACTE INTENSE AGE RECOVERY (https://www.notino.hr/academie/)






Radi se ACADEMIE DERM ACTE INTOLERANT SKIN umirujućem toniku koji je namijenjen za osjetljivu, ispucalu, nadraženu i alergičnu kožu lica. Na fotografiji iznad je mini verzija proizvoda u bočici.

Iduće je ACADEMIE ALL SKIN TYPES krema za područje oko usana i očiju . Namijenjena je za sve tipove kože lica u sprečavanju nastanka bora. To je na fotografiji bijela tubica.

Zadnja stvarčica koja nam je preostala je ACADEMIE DERM ACTE INTENSE AGE RECOVERY  antioksidacijska dnevna krema protiv starenja lica! Pogodna je za sve tipove kože lica. Na fotografiji se nalazi skroz desno, odnosno crna tubica.

10. SPIRITIME FLOWER TIME (https://www.notino.hr/spiritime/)



   
SpiritTime je francuski brand prirodne kozmetike koji se posebno brine o njezi i hidrataciji kože,a  njihove proizvode možete pronaći isključivo na Notinu. Njihovi proizvodi ne sadrže parabene, silikone ni mineralna ulja. Radi se o gelu za tuširanje i mlijeku za tijelo koji dolaze u zajedničkom pakiranju. Veličina oba proizvoda je 75 ml i prekrasnoga su mirisa.





Iiiii.... za kraj pogledajte još jednom sve proizvode!











Većina proizvoda mi se sviđa i veselim ih se isprobati! :)



Nadam se da vam se svidio današnji post te se ne zaboravite pretplatiti na blog jer je besplatno! :)

INSTAGRAM NOTINO: @notino_hr
WEB STRANICA NOTINO: www.notino.hr



PROČITAJTE JOŠ:

MY ESSENCE COLLECTION

TOP 5 COSMETIC PRODUCTS


RECENZIJA MAKEUP REVOLUTION "MERMAIDS FOREVER" PALETE


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


Do idućeg posta, pozdrav! :)





*This post is sponsored!*




Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE