Savjeti za bolji blog

Pozdrav svima! Odlučila sam da ću na blog ponekad ubaciti i postove koji se tiču boljeg bloga, boljih postova, dodavanja templatea i nekih drugih stvari što sam ja naučila i što bih vam preporučila! Znam koliko je korisno imati negdje sve lijepo napisano i objašnjeno! Kada je meni trebalo, nisam mogla baš negdje pronaći na hrvatskom jeziku, a s obzirom da ima puno stručnih pojmova na engleskom, nisam sve razumjela. Ako vas interesiraju koji su to savjeti za bolji blog, ne zaboravite se pretplatiti na blog!




Danas sam vam odlučila napraviti post o nekim ključnim i osnovnim stvarima za koje ja smatram da su važne da biste imali dobar blog! :) Isti ovakav post je napravila i Anja sa bloga Anja´s style corner pa pročitajte i njen post! 



1. Zvučno ime!

Ako ste napravili blog prije 100 godina i ime vam se ne sviđa, lako ga promijenite! Važno je da imate zvučno ime (koje će ljudi lako zapamtiti), a ako su vas prije pratili i podržavali, podržavat će vas i sada! Znam par osoba koje su mijenjale ime bloga i sada su još uspješnije! Kada sam ja birala ime, vodila sam se time da mora biti moje ime uključeno u ime bloga, a ovo „ONLY“ je došlo samo od sebe.







2. Dobar dizajn (template)!

I sama sam onaj tip osobe koji se trudi imati što bolji i profesionalniji izgled bloga, ali opet ne želim da bude previše ozbiljan, nego i da ima ono nešto moje, moj dio. Znam par stranica sa besplatnim template-ima, ali ja bih vam svakako preporučila BEAUTY TEMPLATES








Mrzim vidjeti blog sa dosadnim templateom! Čim vidim dosadan template, ni ne zanima me sadržaj pa makar ga pisao Leonardo di Caprio! VIDITE KOLIKO ZNAČI DOBAR TEMPLATE! PRIVUĆI ĆE POSJETITELJE SVOJOM DINAMIČNOŠĆU, BOJAMA, DIZAJNOM… ODABERITE NEKI KOJI SE UKLAPA UZ TO ŠTO PIŠETE I VAŠU OSOBNOST.





3. Stranice kao vodilja!

Jednako važno je imati i stranice na blogu jer na taj način ćete razvrstati postove i čitatelji će lakše pronaći ono što ih zanima. Netko koga zanima samo lifestyle se neće „utopiti“ u toni postova o kozmetici ili sl. Oko stranica sam se namučila kao nitko u životu, ali puno je ljepše i meni i čitateljima za snaći se. Očekujte post i o dodavanju stranica!









4. Ostavite kontakt!

Bilo bi poželjno da imate mail, Instagram, Facebook ili bilo koju drugu društvenu mrežu (OTKLJUČAN PROFIL!) preko koje vaš čitatelj ili osoba, tvrtka zainteresirana za suradnju može doći do vas! Često sam naišla na prelijepe blogove i željela sam stupiti u kontakt s vlasnicom, ali nigdje Instagram profila, pa ni maila! To je ono nešto što današnje tvrtke definitivno traže i dodatni je plus!





Nisam za početak htjela previše savjeta stavljati! Smatram da je ovo najosnovnije! U slučaju da imate još pitanja, nejasnoća ili vam treba pomoć, možete mi pisati u komentarima ili mi se obratiti putem Instagrama! :D





Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)







PROČITAJTE JOŠ:

Football tag

The best of summer 2018

My first flight (to London)

---------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com






*This post is not sponsored!*




Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE