12. lipnja 2018.

MY TOP 5 MALE ACTORS

Veliki pozdrav svima! Pošto volite "MY TOP..." seriju i danas sam pripremila tako nešto. Radi se o mojih 5 najdražih glumaca. Ako niste znali, veliki sam ljubitelj sapunica, turskih, meksičkih... Stoga sam došla na ideju da ovako nešto napravim. *Poredak nije bitan*


Pretplatite se na blog i možemo krenuti! :)

1. KADIR DOGULU



Upoznali smo ga kao Madžita u seriji "Pitanje časti". Nedugo nakon serije su se Madžit (Kadir) i Neriman (Neslihan) vjenčali i u stvarnom životu. Jedan su mi od omiljenih glumačkih parova.
Nedavno je na Novoj TV bila i serija "Nauči me voljeti" u kojoj je igrao kuhara Alpera. 

Stvarno mi je super kao glumac i nadam se da ću ga što prije gledati u nekoj novoj seriji. :)

2. WILLIAM LEVY 



Kubanski glumac kojega sam upoznala još u djetinjstvu u seriji "Oprezno s anđelom", a gledala sam ga još u serijama "Pobjeda ljubavi", "Magična privlačnost", "Oluja", "Zamka"... Zašto se te serije ne vrate opet na male ekrane?! Maite Perroni i on su bili divan par u serijama. :) U stvarnom je životu otac dvoje djece, a mali sin mu jako liči na njega! :)

3. ÖZCAN DENIZ



Jedan je od najplaćenijih turskih glumaca, a prvi put sam ga gledala u seriji "Crna ruža" zatim "Sudbina" i sada najnovija i ujedno i najdraža "Istanbulska nevjesta". Kod posljednje serije mi se sviđa to što se prikazuje u Hrvatskoj nedugo nakon što je snimljena i još uvijek se snima! 

Ne znam kako da opišem i što da kažem, ali jednostavno ga volim kao glumca! :) Također je na početku karijere bio i pjevač.

4. BERKAY HARDAL


Berkaya gledamo u turskoj seriji "Istanbulska nevjesta" u kojoj glumi Murata. Murat je najmlađi brat od glavnog lika, prethodno navedenog glumca Ozcana Deniza. Prije ga u serijama nisam viđala, ali mislim da je pred njih jako velika i uspješna karijera. Na nekim slikama mi malo liči i na Buraka Ozcivita. :) U "Istanbulskoj nevjesti" je u njega zaljubljena sluškinja Bade te sam saznala da su zajedno u stvarnom životu. 

5. BURAK OZCIVIT 



Proglašen je najljepšim turskim glumcem te sam ga gledala u seriji "Sulejman Veličanstveni", gdje se proslavio i u "Bit ćeš moja". 


Hrvatske sapunice i ne gledam baš, ali od glumaca bih izdvojila Ivana Hercega i Janka Popovića-Volarića. 




Koji je vaš omiljen glumac?


----------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Objavi komentar