20. lipnja 2018.

Kako je nastao ovaj blog?



Dobrodošli na ovaj blog! Ako ste po prvi puta ovdje, ja sam Maja i hvala vam što ste tu! Ovo će biti malo drugačiji post nego oni inače. Duže mi je trebalo da odlučim hoću li napisati post ovakva tipa ili ne jer sam mislila da nije za mene. No, htjela sam vam se na neki način zahvaliti. Ne zaboravite se pretplatiti na blog ako još niste!

Prošlo je više od 6 mjeseci otkako imam blog (ni sama ne vjerujem da je toliko prošlo!) i razmišljala sam o tome koliko sam sretna što vam pišem! :) Blog sam otvorila 21.10.2017. na nagovor prijatelja i nisam mogla ni slutiti da će mi ovako dobro ići.

 Za blog sam čula jer ga moja poznanica ima - Catherine here! Oduvijek mi se sviđalo kako i što ona piše te obožavam njen blog!:) Često bih se vraćala na njene stare postove i čitala i potajno sam priželjkivala da i ja MOŽDA jednoga dana imam svoj blog, ali sam mislila da nije to za mene! Ako bih i otvorila blog, o čemu ću pisati?! Sigurno će mi nestati ideja! Što će drugi misliti?! Sve su to misli koje su mi prolazile kroz glavu prije no što sam otvorila blog. 

Jednoga dana sam samo sjela i otvorila blog te kreirala prvi post. Znalo je samo par prijatelja te moja obitelj. Mislila sam sve držati u tajnosti, no napravila sam i Instagram profil (@onlymaja1), nedavno i polako se "pročulo" za mene. Otkako imam blog više me nije briga što drugi misle o tome što ja pišem jer sam ja sretna i sviđa mi se! Kritiku dakako mogu primiti i prihvatiti. Ne mogu biti sretnija kad vidim da ima ljudi koji me čitaju, prate i vole radi toga što radim! Na početku sam vam rekla kako sam mislila da neću imati ideja, ali sada ih imam toliko isplaniranih da ne znam kojih bih post prije objavila! :D

Često smišljam što da novo ubacim, ali definitivno ću se preko ljeta više truditi jer ću imati više vremena. Ako nisam ovdje, onda sam 100 % na Instagram profilu @onlymaja1 jer tamo provodim 24/7. 

 Volim blog jer tu mogu sačuvati svoje misli i uspomene te je kao moj mali (javni) dnevnik! Često se volim vratiti unatrag i čitati stare postove! Presretna sam jer sam došla do ovdje i upoznala puno dragih osoba. Trudit ću se uvijek biti što bolja! Jako volim pisati collabove s drugim blogericama!

Hvala vam što me čitate i podržavate! Hvala na svakom pregledu, komentaru i "followu"! Hvala vam što ste uz mene svi vi!


Uvijek rado volim čuti i što vi mislite! Ako imate bilo kakvih upita, prijedloga, želja, kritika ili pohvala možete mi se obratiti putem gore navedenih društvenih mreža ili maila: beautycorner2111@gmail.com !





Vaša Maja  ☆





Nema komentara:

Objavi komentar