27. srpnja 2020.

My Makeup Revolution Collection

Pozdrav svima! Razmišljala sam da vam napravim jedan post o svojoj makeup kolekciji, ali ne znam želite li ga vi, pa sam zato napravila post o mojoj kolekciji Makeup Revolution šminke. :) U slučaju da želite cijelu kolekciju, napišite u komentarima!



Ne zaboravite se pretplatiti na blog jer je besplatno! :)











Sve od Makeup Revolutiona sam naručivala preko Pink Pande. :) Sva šminka koju sam do sada naručivala preko njih mi je odlična, a cijena dostave je 30 kn. Ako naručujete iznad 150 kn onda je oko 17 kn dostava, a iznad 400 kn je besplatna. :D Često imaju super akcije! Potrudit ću se naći link za svaki proizvod ukoliko vas zanima da možete pogledati. ;)


1. MAKEUP REVOLUTION MONO EYESHADOW PROMISED LAND






1. ikada proizvod koji sam od njih kupila je bilo ovo mono sjenilo koje super služi i kao highlighter te je odlično pigmentirano. Nijansa je "Promised Land". Inače mu je cijena 15 kn, ali ja sam ga uzela na sniženju za 4 kn. Koliko vidim, više nije u prodaji ta nijansa, ali ostavit ću vam link od približne nijanse ovdje. Na fotografijama možete vidjeti da sam ga dosta potrošila. 

2. MAKEUP REVOLUTION RAINBOW HIGHLIGHTER

Ovo mi je definitivno najdraži highlighter i vrijedi svake lipe. Cijena mu je 53 kn i odlično je pigmentiran te lijepo osvijetli dio lica koji želite. Iste je veličine kao i paleta za konturiranje koju ću vam pokazati u nastavku, a highlighter možete kupiti klikom ovdje



3. MAKEUP REVOLUTION ULTRA SCULPT & CONTOUR KIT 





Kao što sam i prethodno rekla, paleta je jednake veličine kao i highlighter te to možete vidjeti iznad na fotografijama. Također je odlično pigmentirana. U sklopu palete se nalazi nijansa za konturiranje, rumenilo te highlighter. Cijena joj je bila oko 50 kn i rasprodana je, ali evo linka. :(







4.
4. MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS MATTE PALETA




Paleta se sastoji od 32 prekrasne mat nijanse koje obožavam. O pigmentaciji ne moram ni govoriti... jer je odlična! Cijena palete je 100 kn, ali često zna biti na sniženju. Kupiti je možete klikom ovdje.


5. MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS PALETA




Više-manje je jednaka kao i prethodna paleta jedino što nije mat, ali nijanse su približno iste. Cijena ove palete je također 100 kn i savršeno je pigmentirana. Kupiti je možete klikom ovdje. Sadrži 32 nijanse te prekrasno ogledalo unutar pakiranja.



6. MAKEUP REVOLUTION MERMAIDS FOREVER PALETA





Ovu paletu sam kupila radi ludih boja i jako mi se sviđa. Slobodno mogu reći da mi je najdraža. Cijena joj je od 100-120 kn. Recenziju ove palete pročitajte klikom ovdje. Paleta je često rasprodana kao i sada, ali ja sam ju uspjela uhvatiti. :D Za svaki slučaj ću vam ostaviti link ovdje.









To bi bilo sve od mojih Makeup Revolution proizvoda. Zadovoljna sam sa svakim proizvodom te vam svaki preporučujem! U slučaju da imate dodatnih pitanja slobodno pitajte. Rado ću vam odgovoriti. :)


Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :)

Do idućeg posta, pozdrav!

PROČITAJTE JOŠ:

My essence collection

------------------------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com




*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Objavi komentar