Spring manicure 2018

svibnja 18, 2018
Pozdrav svima! Wow! Ovo je već 50. post na blogu! Škicnite malo i ostale koje niste pročitali! Danas sam vam odlučila pripremiti jedan post u suradnji sa djevojkom sa bloga Medina`s Lifestyle . Odlučile smo vam pokazati kako bismo mi sredile svoje nokte za proljeće, pa ako vas zanima, nastavite čitati! :) Ne zaboravite se pretplatiti na blog jer je besplatno! :)


Koristila sam sve essence lakove za nokte jer su mi ti i najdraži. ;) Prije sam imala dosta problema s noktima jer su bili užasno slabi, listali su se i još sam ih i grizla... Nikako se nisam mogla odviknuti i onda sam samo odjednom odlučila i prestala. Iako je na početku bilo jako teško, ali bitna je volja! Onda mi je trebalo dosta vremena dok nokti ojačaju, pa sam za to vrijeme koristila Eveline 8u1 lak za jačanje i brži rast noktiju i stvarno mi je pomogao! Košta oko 30 kn, a možete ga pronaći u dm-u, Bipi i ostalim drogerijama. Nokti su mi se toliko oporavili da me mnogi često pitaju jesu li umjetni, ali nisu. ;) Ne volim umjetne, a ove svoje redovito skratim da nisu predugački.
Nokte sam imala nalakirane u crvenoj boji, a zatim sam skinula taj lak pomoću Aveo acetona i blazinica Ebelin.
Svaki put kada skinem lak, operem ruke jer ne volim miris acetona. Nakon što sam oprala ruke, nanijela sam Eveline 8u1 lak i sačekala da se osuši. 
Za proljetnu manikuru sam se odlučila na življe boje, pa sam odabrala narančastu i ljubičastu, a na jedan nokat sam stavila i malo zlatne. :) Nijanse su:


ESSENCE 33 ROSE BEATSESSENCE 37 SERENDIPITYESSENCE 24 INDIAN SUMMER


Sve nijanse su mi jako lijepe i mislim da super izgledaju zajedno! :) Preko laka možete nanijeti još i top coat da izgledaju kao gelirani, ali ja ovaj put nisam!


Nadam se da vam  se svidio današnji post jer mi je bilo zadovoljstvo surađivati sa Medinom! Do idućeg posta, pozdrav! :)


PROČITAJTE JOŠ:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM MEDINA: @medinabeslagic
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.