Review of new essence highlighters

svibnja 25, 2018


Pozdrav svima! Za danas sa vam odlučila pripremiti post o recenziji 3 nova essence highlightera u sticku! O kakvim se nijansama radi, jesu li dobro pigmentirani te vrijedi li ih kupiti, saznajte u nastavku! :) Ne zaboravite se pretplatiti na blog sa desne strane! :DDrogerijski brend essence nas često iznenadi svojim novitetima, bilo to na pozitivan ili negativan način, ali zasigurno je više puta bilo na pozitivan. Ovoga puta, essence se u novoj kolekciji bazirao na efektu holograma, pa su tako izbacili razne paletice za oči, ruževe, sjajila te highlightere! Odlučila sam vam danas izreći svoje mišljenje o novim essence highlighterima u sticku!
Radi se o: 3D DEWYLOOK (5,2 g) , PRISMATIC HOLOLIGHTER (6 g) te HOLO WOW! SPARKLE (6 g) highlighterima!

Cijena im je oko 35 kn, a možete ih pronaći u Bipi, dm-u i ostalim drogerijama. Pakiranja su mi jednostavna, a slatka.


1. 3D DEWY LOOK 

Kada sam otvorila pakiranje ovoga highlightera te ga isprobala, na prvu mi nije djelovao kao highlighter. Kada ga nanesete na kožu, djeluje kao da ste malo ulja razmazali. Nije klasičan highlighter nego daje prirodan sjaj i zato mi se sviđa, ali ljepljiv je dosta. Dosta dugo izdrži na koži, tako da mi se sviđa! Od sva tri mi se najviše on sviđa jer takvo što do sada nisam isprobala!
2. PRISMATIC HOLOLIGHTER

Po obliku pakiranja, ovo je klasični "hologram" highlighter i jako mi se sviđa te mi je pakiranje najljepše od svih! Presijava se u ljubičastim nijansama te u sebi sadrži male šljokice.
3. HOLO WOW! SPARKLE

Ovaj highlighter je u roznim nijansama te također sadrži male šljokice. Odlično je pigmentiran!
Nadam se da vam se svidio današnji post!
Do idućeg posta, pozdrav! :)


PROČITAJTE JOŠ:

The Royal Wedding 2018

Spring manicure 2018

Review: Zorannah parfume

-----------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.