What`s in my bag?

travnja 04, 2018
Pozdrav svima! Danas ću u suradnji sa blogom Beauty&fashion s vama podijeliti što se nalazi u mojoj torbi! Torbu sam dobila na poklon za rođendan od moje drage prijateljice i jako mi se sviđa! Ne zaboravite se pretplatiti na blog sa desne strane jer je besplatno! :)
Može se nositi na jedno rame ili da prebacite preko sebe! :D Torba je iz Deichmanna i prekrasna mi je jer ima uvez cvijeća! Nije ni velika ni mala, a meni sve potrebno stane u nju tako da mi je savršena!


Na fotografiji iznad možete vidjeti što ja obično nosim u svojoj torbi! Nigdje ne idem bez mobitela, a punjač i slušalice ubacim ako znam da ću se negdje dulje zadržati. Svakako još stavim i novčanik, maramice, USB ( jer nikada ne znam kada će mi zatrebati ) i neke sitnice od šminke koje nosim taj dan u slučaju da treba popraviti! :)U zadnje vrijeme najčešće na usnama koristim od trend it up-a olovku i ruž u nijansi 470. Volim zemljane tonove i da se ne ističe previše. Trend it up je novi brend koji je došao u dm i mislim da je izvrstan jer je šminka kvalitetna, a cijene su pristupačne.
Kada sam nedavno bila u Zagrebu, kupila sam set za obrve od brenda Deborah Milano i često mi je u torbici. Paletica je super jer svugdje stane. Tijekom sunčanih dana u torbicu ubacim i sunčane naočale, a gotovo uvijek se tu mogu pronaći 1 ili 2 gumice za kosu, labelo i malo ogledalce.

-------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM BEAUTY&FASHION: https://www.instagram.com/beautyfashionbf/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/onlymaja1/?hl=hr
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

Nadam se da vam se svidio ovaj post! Do idućeg posta, pozdrav!

PROČITAJTE JOŠ:

TOP 5 SERIES

RECENZIJA MAKEUP REVOLUTION "MERMAIDS FOREVER" PALETE

*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.