"Lepota": vlogerski priručnik sa preporukama Jane Dačović

travnja 11, 2018
Pozdrav svima! Danas vam predstavljam jednu od svojih omiljenih stvari koju posjedujem, a to je knjiga Jane Dačović! Ne zaboravite se pretplatiti na blog, a ako vas zanima o čemu se radi, nastavite čitati! :)Knjiga je dostupna u Srbiji u svim Laguninim i Vulkanovim knjižarama, a cijena knjige je od 50-70 kn. Klikom ovdje možete pogledati Janin video u kojem detaljnije priča o njezinoj knjizi. Napisana je srpskim jezikom, ali razumljiva je. Nisam sigurna može li se knjiga naručiti u Hrvatsku ili ne, ali ako saznam, napisat ću ovdje.Knjiga mi se na prvu činila jako zanimljiva, a pošto sam imala priliku posjetiti Beograd odlučila sam ju i kupiti. :) Pored knjige sam kupila i Zoranin parfem, a recenziju očekujte uskoro kao i post o Beogradu. Korice su rozne boje te se na naslovnici nalazi Janin crtež i jako mi je zanimljivo što su nacrtani i mali komadi šminke. Na stražnjoj korici se nalazi poruka nama čitateljima.

Knjiga je sastavljena tako da ju mi popunjavamo svojim crtežima, tekstom i možemo ju bojati.


Ne mogu dočekati da ju krenem popunjavati i zato sam pohitala napraviti post! Ako ste za, mogu nakon nekog vremena napraviti post o tome kako sam popunila knjigu, nekakav "update". Napišite u komentarima u slučaju da ste zainteresirani! :)


Knjiga ima 207 stranica i sastavljena je od 4 godišnja doba. Uz svako godišnje doba je i prikladna tema i zadatci, npr. "Našminkaj Janu za jesenske dane..." itd. Na kraju svakog godišnjeg doba se nalaze planeri za vlogove te mjesta na kojima možete pisati uvod, sadržaj i  zaključak vašega videa.Najviše mi se sviđa što možemo kreirati pakiranja lakova za nokte, ruževa, gelova za tuširanje itd.


 Dolje na fotografijama možete vidjeti razne planere vlogova.
Također se nalaze crteži raznih stranih youtuberica (poput Zoelle, Mirande Sings, Bethany Mote..) koje također možemo šminkati, crtati frizure itd.Uz crteže lica nalaze se i crteži ruke, pa možemo kreirati boju laka za nokte na rukama itd. Imamo i crtež stola za šminkanje pa ga možemo urediti.
Super mi je jedna stranica gdje su crteži Bethany Mote odnosno isječci iz njenih videa kako ona provodi svoj dan. To možemo obojati, a na idućim stranicama mi crtamo svoj dan.SVIĐA LI VAM SE JANINA KNJIGA? IMATE LI JU I ŽELITE LI DA NAPRAVIM NAKON NEKOG VREMENA I MALI UPDATE O TOME KAKO SAM JU POPUNILA?

Nadam se da vam se svidio današnji post!

Do idućeg posta, pozdrav! :)PROČITAJTE JOŠ:

NEW IN: ORIFLAME

TOP 5 SERIES


----------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com
FACEBOOK: Maja Poljarević
*This post is not sponsored!*Nema komentara:

Pokreće Blogger.