BEAUTY BLOGGER TAG

travnja 14, 2018
Pozdrav svima! Danas sam za vas pripremila BEAUTY BLOGGER TAG u suradnji sa Sandrom Radojković. Njen blog pronađite klikom OVDJE . Podržavam ju otkada sam saznala za nju!Razmišljala sam da bih mogla češće pisati tag- ove jer mi je zanimljivo. Krenimo s pitanjima!

1. Zašto si počela pisati blog i koliko dugo se baviš ovim poslom?

Blog sam odlučila pokrenuti jer me oduvijek zanimaju jezici i još u osnovnoj školi sam obožavala pisati sastavke. Maštala sam o blogu, ali ga nisam mislila odmah otvoriti nego možda u nekoj daljoj budućnosti. Otvorila sam ga ranije na nagovor prijatelja i shvatila sam da nikada ne postoji pravo vrijeme za nešto. Zapravo je najbolje i ispalo jer sam ga "spontano" pokrenula i sada mi je jako drago što ga imam. Sviđa mi se i jer će mi jednoga dana ovo sve ostati za uspomenu. Malo duže od 6 mjeseci.

2. Koji su bili prvi blogovi koje si redovito pratila?

Da budem iskrena, nisam baš nešto pratila blogove, ali redovito bih gledala blog od djevojke koju osobno poznajem - Katarine Jelinić. Njen blog pogledajte klikom OVDJE . Jako mi se sviđa njen blog i to mi je bio jedan od razloga zbog kojega sam odlučila pokrenuti blog.

Sada gotovo stalno čitam blogove i pratim što ima novoga. Jedan od uzora mi je Zorana Jovanović kao i Sonja Kovač te Anastasija Đurić i Ella Dvornik.

3. Koji je bio prvi proizvod koji si kupila čitajući pozitivne recenzije blogerica? Je li proizvod opravdao tvoja očekivanja?

Kupila sam essence-ov puder za matiranje lica jer su ga svi hvalili i definitivno je opravdao očekivanja.

4. Navedi pet stvari koje su ti najdraže kod vođenja beauty bloga.

Fotografiranje, kreativnost, izražavanje mišljenja, upoznavanje novih ljudi, podrška drugih.5. Što si naučila od kada pišeš blog?

Inače mi dobro ide informatika, ali uz blog sam još dosta toga novoga naučila vezano za uređivanje itd.

6. Što se kod tebe promijenilo od kada pišeš blog?

Upoznala sam dosta novih "kolegica blogerica". Prije sam se uvijek pitala: "Što će drugi misliti?" Otkada imam blog dosta mi se popravilo samopouzdanje. Mogu reći da uglavnom primam samo pohvale vezano za blog i to što radim. Znalo je nekada biti glupih kritika, ali te osobe i ovako i onako ništa bolje ni ne znaju nego kritizirati druge, tako da se ne brinem. Svakako prihvaćam kritiku i to mi je u redu jer na taj način mogu nešto popraviti, ali, ako razumijete, ono je bila samo ljubomora.

Promijenilo se i to što dosta razmišljam o tome da kupim neki proizvod koji nemam pa da uvrstim tu recenziju na blog, ali naravno ako mi se proizvod čini zanimljivim.
7. Imaš li neki savjet za sve one koji namjeravaju pisati beauty blog?

Slobodno krenite što prije! Nemojte se ničega bojati! I naravno... ostavite link svoga bloga dolje u komentarima kada ga pokrenete.

Do idućeg posta, pozdrav! :)


INSTAGRAM: https://www.instagram.com/onlymaja1/?hl=hr
INSTAGRAM SANDRA: @_iammaleficent
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.