30. ožujka 2018.

TOP 5 SERIES

Pozdrav svima! Danas za vas imam 5 najdražih serija! Volim gledati i sapunice i kriminalističke serije, ali ovdje sam izdvojila samo sapunice. Možda ću nekada poslije napraviti post o omiljenim kriminalističkim serijama. :) Pretplatite se na blog sa desne strane! Besplatno je! :*



1. OPREZNO S ANĐELOM ( Cuidado con el ángel)


Mislim da je ovo moja prva serija koju sam ikada pogledala! :) I dan danas ju volim te često poželim da se opet počne prikazivati na televiziji. U seriji glumi moj omiljeni glumački par Maite Perroni i William Levy. U Hrvatskoj se počela emitirati 2008. godine. 




Maria de Jesus - "Marichuy" je mlada siromašna djevojka koju su roditelji napustili dok je još bila novorođenče. Jednog dana je na ulici nađe starica Candelaria koja je primi u svoj siromašni dom. Marichuy zarađuje radeći razna posla. 
Juan Miguel je bogati psihoanalitičar koji je nesretno oženjen s Vivianom, ženom zainteresiranom samo za zabavu i užitak. S Juanom Miguelom u njegovoj kući još žive njegova i Vivianina kćer Mayita, njegova sestra Rocio i Vivianina majka Onelia, čangrizava žena.

Jednog dana Marichuy odnese opranu robu obitelji San Roman i ona i Juan Miguel se susretnu. To je jako promijenilo njihov život.

2. ASI 

Asi je isto serija koju sam među prvima gledala. U Hrvatskoj se prikazivala od 2010. godine.Glavne uloge imali su Tuba Büyüküstün (Asi) i Murat Yıldırım (Demir). 




Radnja serije smještena je u Antiohiji (Antakyji) u Turskoj, tajanstvenom i čarobnom gradu smještenom na obalama Sredozemnog mora, domu kulture stare tisuće godina. Seriju odlikuju izvrsna glazba autora Naila Yutsevera, iznimna fotografija i pejzaži.
Serija donosi epsku ljubavnu priču između dvoje mladih i ponosnih ljudi, koje u ostvarenju zajedničke sreće priječe utezi prošlosti. U arapskom svijetu postigla je nezapamćen uspjeh.

3. POBJEDA LJUBAVI  (Triunfo del Amor)

I u ovoj seriji William Levy i Maite Perroni glume ljubavni par. U Hrvatskoj se prikazivala od 2010. godine.





Victoria Sandoval je najuspješnija meksička modna dizajnerica. Upravo je njena karijera bila razlog gubitka njene malene kćeri. 
Igrom sudbine, María Desamparada, u želji da se zaposli kod Osvalda, Victorijinog muža, dolazi upravo k njoj tražiti posao. Victoria odluči pružiti joj priliku te ju zaposli kao modela, ne znajući da je upravo María kći za kojom toliko čezne. Misleći da je muž vara s mladom djevojkom, odluči se osvetiti Maríji ponižavajući i maltretirajući je. Ni sama Victoria ne može objasniti svoje osjećaje prema Maríji. S jedne je strane želi zagrliti, a s druge predbacivati misleći da je ljubavnica njezina supruga.
Maximiliano (sin od Victorije) upoznaje Maríju u modnoj kući. Krije od nje tko je zapravo. Među njima je rođena privlačnost koja će poslije prerasti u veliku ljubav, što navede Maríju da mu se preda. Nedugo zatim otkrije da je trudna. Odluči to reći Maximilianu, no on se plarnira oženiti Ximenom. María mu prešućuje svoju trudnoću.
Nakon nekog vremena, brak Maximiliana i Ximene pretvara se u pakao. Maximiliano tada saznaje da je dijete koje čeka María njegovo.

4. ISTANBULSKA NEVJESTA

Ova serija mi se toliko sviđa iz više razloga: 1. glumci su preodlični, 2. snimana je u isto vrijeme kada i prikazivana kod na televiziji, 3. radnja je snimana prema istinitom događaju!

 Lijepa i dobrodušna Sureja (Asli Enver) je darovita glazbenica. Nakon diplome na Glazbenom konzervatoriju, uskočila je u glazbenu industriju kao popratni vokal i pjevala u reklamnim spotovima. Skromno živi sa svojom tetom, jedinom živom rođakinjom. Njezin nepretenciozni i skromni život se zauvijek mijenja kada se zaljubi u Faruka Borana (Özcan Deniz) , bogatog i zgodnog poslovnog čovjeka čija obitelj potječe iz grada Burse. 




Obitelj Boran jedna je od najstarijih i najbogatijih plemićkih obitelji u Turskoj. Nakon smrti obiteljskog patrijarha, nasljeđuje ga najstariji sin Faruk (Özcan Deniz). Sad on nosi svu odgovornost za obiteljski biznis. Faruk živi u velikoj palači u Bursi, a s njim žive tri mlađa brata Fikret, Osman i Murat te majka Esma. Palača je puna sluga. Njegov brat Fikret (Salih Bademci) radi u obiteljskoj tvrtki s Farukom i smatra ga konkurentom. Kao najstarijem sinu konaka, kojemu pripadaju prema tradiciji sve povlastice, Fikret često gubi razum kada ga preplavi ljubomora. Osman (Güven Murat Akpinar) je inženjer i ne bavi se obiteljskim poslom, niti ga to zanima. Njemu je Faruk najprivrženiji od sve braće. Murat (Berkay Hardal) je najmlađi od svih sinova i još veoma djetinjast iako ima više od 20 godina. 

Glava obitelji je Esma (Ipek Bilgin), majka četvorice sinova. Faruk je njezin miljenik i ona ima velike snove za njega, uključujući dogovaranje probitačnog braka s nevjestom koju ona odabere. Esma planira vjenčati Faruka s Ipek (Dilara Aksüyek), kćeri obiteljskog prijatelja, a da ne pita Faruka za mišljenje. Ipek je vrlo ambiciozna mlada žena, voli Faruka i spremna je učiniti sve da postane članicom obitelji Boran. Ali je u Ipek zaljubljen Farukov mlađi brat Fikret. Faruk ne zna za njihovu ljubav, a njegovo je srce bilo prazno sve do dana kada je upoznao Sureju.




Faruk vodi samostalan život i nije svjestan majčinih planova. Jako se zaljubio u Sureju i zaprosio ju je. Sureja je pristala. Ne poznajući te duboke obiteljske veze i stare običaje, Sureja prihvaća Farukov poziv da dođe u palaču u Bursi i upozna njegovu majku kako bi joj najavili svoje zaruke. Ambiciozna majka se strašno šokira zbog njihova dolaska. Neće to olako prihvatiti i poželjeti dobrodošlicu toj neznanki koju je sin doveo. Sureja se nada da će je Esma prihvatiti kao snahu nakon što je bolje upozna, ali Esma je veoma teška žena. Život se sve više komplicira i budućnost u palači staroj 400 godina neće biti svijetla kao što su se nadali…

5. PITANJE ČASTI

Zadnja serija, ali ne manje važna - "Pitanje časti"! U Hrvatskoj se prikazivala od 2016. godine. Glavni glumci su Kadir Dogulu i Neslihan Atagul, koji su i u stvarnom životu bračni par. Prekrasna serija!























Neriman (Neslihan Atagül) je mlada djevojka koja s ocem i tetkom živi u starom dijelu Istanbula. Odgajana je konzervativno i tradicionalno. Ne izlazi bez odobrenja oca i tetke, ne nosi modernu odjeću i nikada se ne protivi volji starijih. Sve svoje snove pretače u slike i crteže koje stvara. Pored toga što predivno slika, vrijeme provodi sa svojom ljubavi iz djetinjstva Šinasijem (Yunus Emre Yildirimer). On je student tradicionalne turske glazbe. Ne zna ništa osim svoje struke i Neriman, kod koje ide čim mu završe predavanja. U životu Neriman žudi za nečim drukčijim. Želi upoznati drugu stranu Istanbula koju nikada nije vidjela. 

Jednog dana, sasvim slučajno, naleti na sestričnu Pelin (Dilara Oztunc) koja živi modernim životom u bogatoj četvrti Istanbula. Pelin zna kako je Neriman odgojena, te da ne smije izlaziti. Kako bi je ponizila pozove ju na tulum. Neriman jako želi ići, ali zna da je otac nikada ne bi pustio, a Šinasi to ne bi odobrio. Neriman samo želi iskusiti nešto drukčije, jedna noć će joj biti dovoljna za cijeli život. Zna da nakon što se uda za Šinasija neće imati prilike upoznati moderan Istanbul. Zato odluči tajno otići na tulum, a uz pomoć prijateljice se pretvori u "Pepeljugu". Na tulumu Neriman privuče pozornost prisutnih prelijepim izgledom i svojom nevinošću. Madžit (Kadir Doğulu), bogati i naočiti mladić, je također očaran Neriman, međutim, njihov susret ispadne turbulentan. 


NADAM SE DA VAM SE SVIDIO DANAŠNJI POST! :) JESTE LI GLEDALI NEKU OD OVIH SERIJA?
Do idućeg posta, pozdrav!




PROČITAJTE JOŠ:

CONCERT OF MARCUS&MARTINUS IN ZAGREB!

30 PITANJA KOJA NITKO NE POSTAVLJA

---------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1

MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*


28. ožujka 2018.

Concert of Marcus&Martinus in Zagreb!

Veliki pozdrav svima! Danas sam vam odlučila napisati post o tome kako mi je bilo na koncertu Marcusa&Martinusa u Zagrebu, 27.3.2018.! Na početku se želim zahvaliti Teen385 portalu na kartama! :* Ako vas zanima kako je bilo na koncertu norveške pop senzacije, nastavite čitati! Ne zaboravite se pretplatiti na blog!










*U slučaju da ne znate tko su Marcus&Martinus: 16-godišnjaci podrijetlom iz Troforsa, malenog mjesta, od 800 stanovnika, na sjeveru Norveške. Karijeru su započeli prije pet godina pobjedom u glazbenom showu gdje su odnijeli pobjedu. Prvom pjesmom "To dråper vann" stječu dio publike, no postali su iznimno popularni izbacivanjem hita na engleskom jeziku "Girls"! Uz dečke je uvijek njihov tata koji je ujedno bio učitelj, no kako su se počeli baviti pjevanjem, sada im je menadžer i podrška na putu! Mnoge su (kao i mene) oduševili svojom skromnošću te radi toga što nemaju želju za isticanjem i hvaljenjem! I sami su u mnogo intervjua rekli da sebe doživljavaju kao i svu ostalu djecu! Do sada su izdali 2 albuma, a karijera im je svakako u usponu!*


Koncert se održao Maloj dvorani Doma sportova, a počeli su nas puštati u 17,00 h. Započeo je u 19,00 h fantastičnim izlaskom Marcusa i Martinusa na pozornicu uz pratnju vriska. :D Vjerojatno ću na Instagramu objaviti dosta slika i videa, pa me možete zapratiti ako niste klikom ovdje. (Trudila sam se uslikati što bolje slike, ali bila je ogromna gužva i svi su se gurali, a svjetlo također nije bilo najbolje za mobitel jer su se reflektori neprestance izmjenjivali. )

Njihova europska turneja pod nazivom "Moments Tour" je započela krajem siječnja ove godine (ako se ne varam) te je među zemlje njihova dolaska izabrana i Hrvatska! Većina koncerata je rasprodana, a pogotovo u skandinavskim zemljama gdje su se karte rasprodale u roku od 10 minuta. To je svakako dobar razlog da se ponovno vrate! Prije sam gledala na YouTube-u razne videe sa njihove turneje i jako mi se sviđao njihov izlazak!



Program počinje tako što na zaslonu iznad pozornice bude prikazan kratki filmić o gradovima koje će posjetiti tokom turneje te o tom gradu u kojem se trenutno nalaze! Zatim se odbrojava 10 sekundi od njihova izlaska na pozornicu! Koncert započinju sa jednim od svojih prvijenaca "Elektrisk"!






 







Ne znam točan raspored pjesama, ali trudit ću se spomenuti sve koje su izvodili! Dečki su na pozornici sa plesačicama uz koje i oni povremeno plešu. Koreografija je izvrsna! Ne sjećam se na koju pjesmu, ali u jednom dijelu koncerta su izletjele konfete i trakice.






 Ubrzo slijedi i pjesma "One flight away" i svidjelo mi se što su na zaslonu iza bili prikazani kao rasporedi letova na aerodromu!



Na fotografiji iznad i ispod možete vidjeti kako se Marcus i Martinus zezaju sa svojim gitaristom. Jako mi se sviđa što se šale na pozornici i rade razne grimase! :D

 U nekoliko navrata su nam dečki znali biti dosta blizu. Vjerojatno su se popeli na zvučnik koji je bio pored pozornice. Takav primjer možete vidjeti na fotografijama ispod gdje je došao Marcus.
Ne dugo od početka koncerta, došlo je vrijeme da se izabere cura kojoj će pjevati pjesmu "First kiss". I dok je svaka priželjkivala da se baš nju izabere, odabir je pao na 12-godišnju djevojku koja je bila izvan sebe od šoka. :D Kao što bi vjerojatno i svaka bila! :)






Atmosferu je uzdrmao hit "Light it up"! Uz pomoć aparata za posebne efekte su ispuštali plamene, a i na pozadini iza je bila prikazana vatra što je izgledalo jako fora!



 



Nakon toga su svi nestali sa pozornice, ali znali smo da će se vratiti. Na ekranu iza je bio prikazan filmić o njihovom životu gdje su prikazani za vrijeme prije nastupa, kod kuće, u slobodno vrijeme, sa tatom itd. Pričali su kako su velika podrška jedno drugome, a to se može i primijetiti iz njihova odnosa. Zajedno prebrode sve strahove te su govorili kako ne znaju što bi jedno bez drugoga.










Kada je filmić završio, na pozornicu su izašli samo Marcus i Martinus te njihov gitarist. Uz pratnju gitare su otpjevali pjesmu "Without you" što je bilo jako emotivno i rasplakala sam se.



Ali zato je tu i pjesma "Girls" na koju su sve cure poludjele. Čula sam da su neke cure u refrenu umjesto "GIRLS" vikale "BOYS" ! :D

 Dočekala sam i svoju omiljenu pjesmu "Make you believe in love"!





Uslijedile su pjesme "Like It Like It", "Dance with you", "Never"!


Koncert je prošao fantastično! Na hrvatskom su nam rekli: "Volimo vas!", "Hvala"!




Zašto volim Marcusa i Martinusa?
Slušam ih već nekoliko mjeseci. Divim im se jer su ostali takvi kakvi su i prije bili te ih slava nije promijenila! Najvažnije je to što se ne hvale time što imaju i skromni su iako imaju preko milijun fanova, a neki naši youtuberi od par tisuća fanova se ponašaju puno gore... Mogu vam slobodno reći da su uživo još bolji i ljepši! Šale se i podržavaju jedno drugog i vidi se ta bratska ljubav između njih! Voljela bih ih jednoga dana baš upoznati i zagrliti! Želim im svu sreću i da steknu još puno obožavatelja jer to i zaslužuju!


INSTAGRAM OD M&M: @marcusandmartinus

Članak na Teen385 portalu: http://www.teen385.com/showbiz/celebrity/bilo-je-toliko-emotivno-da-sam-se-rasplakala-doznajemo-kako-je-bilo-na-koncertu-marcusa-martinusa


MOJE OMILJENE PJESME OD M&M:

MAKE YOU BELIEVE IN LOVE
LIGHT IT UP
ELEKTRISK
LIKE IT LIKE IT
REMIND ME
DANCE WITH YOU


To bi bilo to od današnjeg posta te se nadam da vam se svidio! :) Do idućeg posta, pozdrav!

PROČITAJTE JOŠ:
MY ESSENCE COLLECTION


-------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1

MAIL: beautycorner2111@gmail.com



*This post is not sponsored!*

26. ožujka 2018.

NEW IN: NOTINO

Pozdrav svima! Danas vam po prvi puta na svome blogu predstavljam online parfumeriju Notino! Notino je nastao 2004. godine, a od srpnja 2017. posluje i na hrvatskom tržištu  te proizvode koje je moguće kupiti na njihovoj online stranici nabavljaju samo od ovlaštenih proizvođača! Na njihovoj stranici možete pronaći preko 55 000 proizvoda i 1 500 brandova. Svi su proizvodi su originalni! Dostava košta 25 kn za kopno te 28 kn za otoke. U slučaju da vas više zanima ova parfumerija, kliknite ovdje. Dobila sam preslatki paketić na isprobavanje te ću vam sada predstaviti proizvode! 

Dodaj naslov


Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :)



1. MEDIBLANC STRONG BLACK & MEDIBLANC HEALTHY GUMS (https://www.notino.hr/mediblanc/





Stigle su mi ove dvije zubne paste. Radi se o Mediblanc strong black  koja služi za cjelovitu zaštitu zuba sa izbjeljivajućim učinkom. Zanimljivo je to što je sadržaj crne boje. Druga pasta je Mediblanc healthy gums namijenjena za zaštitu desni i sadržaj je bijele boje.

2. GREEN PHARMACY HAND CARE ROSE (https://www.notino.hr/green-pharmacy/)





Iduća na redu je ova krema za ruke i nokte sa mirisom ruže. Brzo se upija te hidrira ruke što je meni jako važno. ;)

3. VICHY HAND & NAIL (https://www.notino.hr/vichy/)





Hranjiva krema za ruke i nokte je ova Vichy Hand & Nail! Dolazi u pakiranju od 40 ml.  Prekrasno miriše te se također može koristiti protiv tamnih mrlja na koži.

4. AVÈNE CLEANANCE (https://www.notino.hr/avene/)





Radi se o micelarnoj vodi namijenjenoj za čišćenje problematičnog lica. Dolazi u pakiranju od 400 ml te možete pronaći još dvije varijante ovoga proizvoda, a radi se o gelu za čišćenje lica te maski. 

5. FARMONA TUTTI FRUTTI MELON & WATERMELON (https://www.notino.hr/search.asp?exps=farmona)





Prekrasan dizajn ovoga proizvoda mi govori da ga odmah isprobam! Izgleda tako svježe kao nekakav smoothie! :D Radi se o pilingu za tijelo , a pakiranje je 100 ml.

6. DERMACOL BT CELL (https://www.notino.hr/dermacol/)







Iduće na red nam dolazi Dermacolova intenzivna njega za lifting i preoblikovanje . Pakiranje je 30 ml. Ovaj serum namijenjen je za sve tipove kože lica. Brend Dermacol ne testira svoje proizvode na životinjama.

7.  DERMACOL COVER (https://www.notino.hr/dermacol/)





Radi se o testerima full-size pudera . Nijanse koje sam ja dobila su malo pretamne za mene. Pakiranje 4 ml te je kremaste teksture.

8. SVR LIFTIANE (https://www.notino.hr/svr/)





Ovaj serum je namijenjen za sve tipove kože lica .  Ja sam naravno dobila tester. ;)

9. ACADEMIE DERM ACTE INTOLERANT SKIN & ACADEMIE ALL SKIN TYPES & ACADEMIE DERM ACTE INTENSE AGE RECOVERY (https://www.notino.hr/academie/)






Radi se ACADEMIE DERM ACTE INTOLERANT SKIN umirujućem toniku koji je namijenjen za osjetljivu, ispucalu, nadraženu i alergičnu kožu lica. Na fotografiji iznad je mini verzija proizvoda u bočici.

Iduće je ACADEMIE ALL SKIN TYPES krema za područje oko usana i očiju . Namijenjena je za sve tipove kože lica u sprečavanju nastanka bora. To je na fotografiji bijela tubica.

Zadnja stvarčica koja nam je preostala je ACADEMIE DERM ACTE INTENSE AGE RECOVERY  antioksidacijska dnevna krema protiv starenja lica! Pogodna je za sve tipove kože lica. Na fotografiji se nalazi skroz desno, odnosno crna tubica.

10. SPIRITIME FLOWER TIME (https://www.notino.hr/spiritime/)



   
SpiritTime je francuski brand prirodne kozmetike koji se posebno brine o njezi i hidrataciji kože,a  njihove proizvode možete pronaći isključivo na Notinu. Njihovi proizvodi ne sadrže parabene, silikone ni mineralna ulja. Radi se o gelu za tuširanje i mlijeku za tijelo koji dolaze u zajedničkom pakiranju. Veličina oba proizvoda je 75 ml i prekrasnoga su mirisa.





Iiiii.... za kraj pogledajte još jednom sve proizvode!











Većina proizvoda mi se sviđa i veselim ih se isprobati! :)



Nadam se da vam se svidio današnji post te se ne zaboravite pretplatiti na blog jer je besplatno! :)

INSTAGRAM NOTINO: @notino_hr
WEB STRANICA NOTINO: www.notino.hr



PROČITAJTE JOŠ:

MY ESSENCE COLLECTION

TOP 5 COSMETIC PRODUCTS


RECENZIJA MAKEUP REVOLUTION "MERMAIDS FOREVER" PALETE


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


Do idućeg posta, pozdrav! :)





*This post is sponsored!*