Winter outfit

veljače 01, 2018
Pozdrav svima! Za 1. post u veljači sam vam odlučila pripremiti "Winter outfit"! Razmišljala sam da počnem više outfita raditi na blogu, ali teško uvijek nađem vremena. Za svako godišnje doba ću pripremiti jedan, a kada budem imala vremena ubacivat ću još outfita, a do tada uživajte u ostalim postovima! Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :)Htjela sam vam pokazati što ja to najčešće nosim tijekom zimskih mjeseci. Najčešće je to topla jakna, obični džemper i hlače, uz naravno čizme i kapu, šal itd.Ovaj put sam odabrala džemper iz New Yorker-a sa natpisom SMILE. Džemper je u plavo-bijelim nijansama i sviđa mi se jer se super uklapa uz zimski krajolik. Uz takav džemper sam odabrala i tamnoplave hlače.Glavni zimski odjevni komad je svakako jakna i ovu volim jer je dugačka pa mi je uvijek toplo u njoj. Obula sam obične crne kožne čizme iz Planet obuće, sa strane ima jedan remenčić. Sviđaju mi se jer su jednostavne i uz sve idu.
Iako sam više tip osobe koja sve natrpa u džepove jakne, ovaj put sam se odlučila za jednostavnu crnu kožnu torbicu iz New Yorker-a.

I sada dolazimo do mog najdražeg dijela, a to je ova preslatka kapa iz Primarka. Bila je u raznim bojama, a ja sam se odlučila za svijetlo sivu koja na vrhu ima ovu kuglicu koja je također zanimljiva jer je u dvije boje. Nadam se da vam se sviđa ova "basic" winter kombinacija!


Do idućeg posta, pozdrav! :)

PROČITAJTE JOŠ:

BUDAPEST 2017
PROIZVODI KOJI ME NISU ODUŠEVILI
THIS OR THAT TAG

----------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*
Pokreće Blogger.