Book collection

veljače 10, 2018


Pozdrav svima! Danas sam vam odlučila pokazati svoju kolekciju knjiga. Ako vas zanima, nastavite čitati! Ne zaboravite se pretplatiti na blog sa desne strane u rubrici "SLJEDBENICI" kliknite "PRATI", besplatno je!

 U mojoj kolekciji se većinom nalaze slikovnice i još neke stvari iz djetinjstva, ali odlučila sam vam to pokazati kako bih se i ja sama prisjetila tih dana. Mnoge knjige me vežu uz lijepe trenutke i ostaju kao uspomena! Svakako je lijepo nekome pokloniti knjigu, ali nemojte zaboraviti napisati posvetu! :)

Dosta svojih knjiga (slikovnica) sam pokupila iz bakine kolekcije jer sam se bojala da ne nestanu, a želim imati puno uspomena na baku. <3 Valjda ćete moći sami prepoznati koje su slikovnice starije, a koje ne. Neke su čak koristili moji stričevi kada su bili mali. :D

Dolje na fotografiji možete vidjeti Andersenovu zbirku slikovnica i još neke slikovnice.

Zanimaju me razni jezici, pa tako imam i rječnike engleskoga i njemačkog jezika. Moram ovih dana opet početi vježbati njemački.
Na fotografiji ispod možete vidjeti moje dvije omiljene slikovnice iz djetinjstva. :D
 Eh... kada bih išla kod zubara (i bila "dobra"), dobila bih slikovnicu. Tako sam dobila Dumba. :)Ne znam sjećate li se, ali uz 24sata ili neke dnevne novine su se ponekad mogle dobiti ili kupiti slikovnice.Kada je "Uništi dnevnik" postao popularan, i ja sam ga morala imati. Super dođe ako vam je dosadno, pa imate zadačiće za ispunjavati.

Na fotografiji ispod možete vidjeti neke standardne knjige koja sam dobila za rođendan u 5. razredu.
Nedavno sam kupila knjigu "260 dana" i uistinu je super. Pisac opisuje svoje doživljaje kao maloljetno dijete iz rata u kojem je proveo 260 dana u logoru.

Zbirku pjesama "Grozdovi od stakla" ne možete pronaći nigdje, ali ako ćete mi vjerovati, super je. To možete zaključiti i prema naslovnici. Sadrži puno pjesama i na hrvatskom i na engleskom jeziku. :DVolim sačuvati razne radove iz osnovne škole kako bih imala uspomenu kada odrastem.  Tako sam sačuvala herbarij i razne referate. :) Tu i tamo ih prelistam.A sada vam predstavljam meni malo posebniju knjigu od ostalih, odnosno bakin spomenar. :) U današnje vrijeme spomenari nisu moderni kao prije, ali mislim da je to super stvar za uspomenu.Na sljedećim fotografijama možete vidjeti neke stranice iznutra kako izgleda taj spomenar. :)

Koja je vaša omiljena knjiga? :)Nadam se da ste uživali u današnjem postu! Pretplatite se na blog!

Do idućeg puta, pozdrav!


PROČITAJTE JOŠ:

BAD DÜRKHEIM

NEW IN: NIVEA

WINTER OUTFIT

PROIZVODI KOJI ME NISU ODUŠEVILI

THIS OR THAT TAG
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*

2 komentara:

  1. Kako je sve ovo preslatko! Sad mi je krivo sto nisam sacuvala sve svoje knjizice i bajke koje sam volela kao mala, ti ih imas bas mnoogo! A bakin spomenar je divan, veoma je kreativna! :) <33

    Dear Miss Modern: Zavirite u moj planer | Instagram: @https.katt

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.