17. veljače 2018.

TOP 9 BLOGERICA

Pozdrav! Top 9 blogerica je naša današnja tema! Mislim da već 3 godine pratim određene blogere, a danas ću vam predstaviti one najdraže (i starije i novije)! Ne pratim strane blogere baš nešto nego većinom sa naših prostora.  PRETPLATITE SE NA BLOG JER JE BESPLATNO! HVALA!




1. ZORANA JOVANOVIĆ

INSTAGRAM: @zorannah

Jedna od prvih blogerica koju sam počela pratiti i obožavam ju. Jako mi se sviđa njen stil i prekrasne su mi sve njene torbice i sunčane naočale! Pojedinci misle da je uživljena jer nosi skupu odjeću, ali zašto ne?! Ako si to može priuštiti, neka kupi. Sve najbolje mislim o njoj!






2. KATARINA JELINIĆ

INSTAGRAM: @katarinajelinic

Katarina je djevojka radi koje sam i odlučila pokrenuti blog. Jako mi se sviđa i njen stil i dizajn njenoga bloga! Mislim da je ona zvijezda u usponu! :) :D Sve najbolje! <3


3. LUCIJA GORIČKI

INSTAGRAM: @_luxlucis_

Lucija je jedna prekrasna djevojka koju pratim već neko vrijeme! Prekrasno se šminka i svakako zaslužuje imati veći broj pratitelja!






4. SONJA KOVAČ

INSTAGRAM: @xoxosonjakovac

Uvijek sam Sonju Kovač smatrala samo glumicom, a kada sam otkrila i njen blog, oduševio me je! Drago mi je da je netko iz Hrvatske toliko uspio! Mislim da je ona "hrvatska Zorana" . :D






5. ELLA DVORNIK

INSTAGRAM: @elladvornik

Ellu Dvornik prije nisam pratila, a sada ju obožavam! :) Prekrasna odjeća, blog i sve. :)


6. ANASTASIJA ĐURIĆ

INSTAGRAM: @anastasijastasha

Također, jedna od mojih dražih blogerica. Preslatka je i mislim sve najbolje o njoj!







7. MATEA FRAJSBERGER

INSTAGRAM: @click4chic

Mateu pratim već 2 godine i sviđa mi se svaki njen video na YouTube-u, a o slikama na Instagramu da ne govorim. Savršene su!


8. VICTORIJA DRUŠKO

INSTAGRAM: @blueturpentine

Victoriju sam posljednju i otkrila, a toliko sam ju zavoljela. Obavezno posjetite njen blog jer je preodličan! Dizajn je čak bolji od Zoraninog!



9. MARIJA MILIĆ

INSTAGRAM: @marija.milicc

Marija je blogerica koja mi je puno pomogla oko bloga jer na početku nisam dosta toga znala. Ima prekrasan blog i voljela bih da ju posjetite i podržite to što radi!



Nadam se da vam se svidio današnji post! U komentarima mi možete napisati koja je vaša najdraža blogerica! Pretplatite se na blog!


----------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com





13. veljače 2018.

Recenzija Makeup Revolution "Mermaids Forever" palete

Pozdrav! Danas za vas imam svoju prvu recenziju. Nadam se da će vam se svidjeti! Pretplatite se na blog!

Iiiii... krenimoo!



Radi se o Makeup Revolution "Mermaids Forever" paleti. Naručila sam ju sa Pink Pande i cijena joj je oko 100 -120 kn . Kada god bih ju htjela naručiti, uvijek bi bila rasprodana, no ovaj put sam uspjela.



Pakiranje je i više nego prekrasno. Metalik plava boja. Sa stražnje strane je slika svih sjenila i pišu neki osnovni podatci o paleti.

Kada otvorite pakiranje, paleta izgleda kao na ovim fotografijama ispod.


Nakon što ju skroz otvorite i dođete do sjenila, paleta izgleda ovako.



Unutra se nalaze 32 prekrasna sjenila koja su jako dobro pigmentirana. Većinom su sve nijanse šljokičaste, možda poneka podsjeća na mat. 

Na idućim fotografijama možete vidjeti kako uistinu izgledaju ta sjenila! Jedna od najboljih paleta koju sam ikada imala! Sve nijanse sam po redovima stavljala na prste.




Moje omiljene nijanse su "Sea" i "Pink sea"! Kako se vama sviđa ova paleta?


Sviđa li vam se ova recenzija? Želite li da ih radim još?

Do idućeg posta, pozdrav!

PROČITAJTE JOŠ:




--------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com





*This post is not sponsored!*

7. veljače 2018.

Bad Dürkheim




Pozdrav svima! S malim zakašnjenjem vam pišem današnji post! Pisala sam vam o svom boravku u Ludwigshafenu u Njemačkoj, a danas sam vam odlučila pisati o Bad Dürkheimu, gradiću u blizini Ludwigshafena. Uživajte i ne zaboravite se pretplatiti na blog! Klikom ovdje možete pročitati post o Ludwigshafenu! 




Bad Dürkheim je mali gradić od 20 000 stanovnika, ali zanimljivo je to što on nije običan grad ili gradić. To je kao spa grad, ako razumijete. :) Nešto slično kao kod nas toplice ili lječilište. Dosta je miran grad i meni osobno više liči na selo.







Na ulasku u grad možete vidjeti "gradsku kulu" koju mještani zovu Saline. To je struktura koja se koristi za proizvodnju soli . Isparavanjem se uklanja voda iz slane otopine. Kula se sastoji od drvenog zidnog okvira koji je napunjen biljkom. Objekt je dugačak 330 m i jedan je od najvećih takve vrste u Njemačkoj.




















Kapljice vode bogate mineralima u zraku smatraju se korisnim zdravstvenim učincima, sličnim onima disanja u morskom zraku. Mnogi turisti dolaze u Bad Dürkheim upravo radi toga.







Sav taj grad meni djeluje na jedan veliki park koji je odličan za šetnju, mnoštvo potoka, malih jezera...




U centru grada, velikim dijelom je zabranjeno proći autom. Sviđa mi se što je dobar dio grada popločen kockama koje mi izgledaju starinski. :)


Sviđaju mi se i građevine ovog malog grada.




Nadam se da vam se svidio današnji post!

Do idućeg posta, pozdrav! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------


INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com


PROČITAJTE JOŠ:

BUDAPEST 2017 

*This post is not sponsored!*

4. veljače 2018.

NEW IN: NIVEA







Pozdrav svima! Danas ću vam pokazati što mi je stiglo od Nivee prije par dana. Radi se o zanimljivim proizvodima, pa ako vas zanima, nastavite čitati! No, ne zaboravite se pretplatiti na blog!

Stigle su mi dvije kreme. Radi se o "Cellular anti-age" noćnoj kremi i kremi imena "Dnevna hranjiva krema" ! Obje su veličine 50 ml te su hidratantne. 



"CELLULAR ANTI-AGE" KREMA

Krema je odgovarajuća za sve tipove kože te je dobra protiv starenja. Redovitim korištenjem ubrzava prirodni proces regeneracije kože. Brzo se upija, a koži pruža osjećaj ugode i učinkovitosti. Ostavlja gladak i svilenkast osjećaj na koži te smanjuje bore. Više o kremi pročitajte ovdje. Cijena joj je 50 kn.


"DNEVNA HRANJIVA" KREMA

Krema je namijenjena za suhu i osjetljivu kožu. Brzo se upija i na kožu djeluje umirujuće. Sadrži bademovo ulje. Pomaže u zaštiti kože od sunčeva svjetla zaštitnim faktorom. Cijena joj je 50 kn, a više o ovoj kremi pročitajte klikom ovdje .



Pored ovih dviju krema, dobila sam i lak te pjenu za kosu. Pjena dolazi u pakiranju od 150 ml, a lak za kosu u pakiranju od 250 ml. Cijena im je pojedinačno 29 kn. Na kosu djeluju sjajno, imaju jako učvršćivanje i dobri su za volumen kose.



"CARE&HOLD" PJENA ZA KOSU

Ova pjena obnavlja i jača strukturu kose te ne otežava kosu i štiti ju od topline. Olakšava raščešljavanje i ne sljepljuje kosu. Više o pjeni pročitajte ovdje

"CARE&HOLD" SPREJ ZA KOSU

Sprej, odnosno lak za kosu pruža regeneraciju i cjelodnevnu postojanost. Obnavlja i jača strukturu kose. Ne čini kosu teškom te ju štiti od isušivanja i štetnog UV zračenja. Više o ovom laku za kosu pročitajte ovdje . 


Najslađa stvar od svega ovoga je labellino balzam za usne. :)



"LABELLINO FRESH MINT" BALZAM ZA USNE

Veličina ovog balzama je 7 g. Preslatkog je izgleda i malo podsjeća na eos balzam. Cijena mu je 30 kn. Usnama pruža dugotrajnu vlažnost, a jako mi se sviđa i okus mente. Možete ga još pronaći s okusom vanilije, borovnice i višnje, kokosa, maline i crvene jabuke. Štiti usne od isušivanja te ostavlja svjež voćni okus na usnama. Više o ovom proizvodu pročitajte ovdje



Jeste li već probali neki od ovih proizvoda?


Nadam se da vam se svidio današnji post! Pretplatite se na blog! :)

PROČITAJTE JOŠ:



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com



*This post is sponsored!*