PROIZVODI KOJI ME NISU ODUŠEVILI

siječnja 20, 2018
Pozdrav! Pripremila sam post u suradnji sa blogom My life as a makeup lover te ću vam danas  predstaviti neke proizvode koji mi se ne sviđaju radi određenog razloga. Ako vas zanima koji su to proizvodi, nastavite čitati! :)


(Radi se o proizvodima brendova essence, Garnier, Catrice, Balea, labello i Golden Rose. To ne znači da njihovi ostali proizvodi ne valjaju! Ovdje samo iznosim svoje mišljenje kako sam ja stekla dojam. Možda vama neki od ovih proizvoda odgovaraju.)

Voljela bih započeti sa Garnier PureActive micelarnom vodom.Ova micelarna voda nije namijenjena za osobe sa osjetljivom i suhom kožom. Imam normalnu kožu, ali kada sam s ovom micelarnom vodom skidala šminku, lice me nakon toga znalo peći i svrbjeti. Platila sam ju oko 35 kn. 

Iduće što mi se nije svidjelo je essence tuš za oči. Ovaj tuš za oči više nije u prodaji. Ne sviđa mi se jer ga nikako nisam mogla nanijeti, a i sami ćete moći zaključiti zašto kada vidite iduću fotografiju. Aplikator nije ukošen, nego je ravan i ne sviđa mi se što je tuš u prahu.Kada sam dobila ovu Catrice-ovu paletu highlightera, priznajem da sam imala dosta velika očekivanja od nje. Na kraju sam se razočarala jer paleta nije nimalo pigmentirana. Umjesto highlightera to je više kao mat sjenilo, ali ni tako ni čemu ne služi jer nije pigmentirano. 

Za essence-ov korektor nemam baš dobro mišljenje. Više volim tekuće korektore i ovaj mi se nekako teško razmaže i slabo prekriva.


 Zadnje na red su nam došla labela i 2 ruža. Radi se o crvenom ružu od Golden Rose-a koji mi se ne sviđa jer se ne može precizno nanijeti, a nude ruž od essence-a mi se ne sviđa jer izgleda kao sjajilo kada se nanese. Mislila sam da će se baš lijepo na usnama vidjeti nude boja ruža.

2 labela od Balee i labella mi se ne sviđaju jer imaju "biserni" odsjaj, a više volim obična labela. Ovi su mi i masni nekako previše.
Nadam se da vam se svidio današnji post! ( Još jednom ponavljam, ne mora značiti da se vama neće sviđati ovi proizvodi ako se meni ne sviđaju. )

INSTAGRAM OD MY LIFE AS A MAKEUP LOVER: @mylifeasamakeuplover

Do idućeg posta, pozdrav! :)

---------------------------------------------------------------------------

INSTAGRAM: @onlymaja1 
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*


Pokreće Blogger.