What I got for my birthday

prosinca 02, 2017Pozdrav svima! 21.11. mi je bio rođendan i odlučila sam vam pokazati što sam ja to dobila dobila od šminke! Uživajte!


Na fotografiji možete vidjeti da tu ima "svašta nešta". Od lakova, ruževa, do palete sjenila itd. Pa krenimo nekim redom. Za početak ću vam pokazati palete sjenila koje sam ja poklonila sama sebi haha :D Naručene su sa Pink Pande i to je brend Makeup Revolution. Uskoro vam ide post samo o njima tako da ovdje neću previše pisati.

Dobila sam jedan cijeli kovčeg sa šminkom, no sve sam izvadila van i pokazivati ću vam po kategorijama. Na fotografiji dolje možete vidjeti ruževe raznih boja i nijansi. Neki su upravo iz tog kovčega, a neki od Trend it up-a i essence-a!U kovčegu su bile i razne četkice koje većinom koristim samo kada idem na neka putovanja, pa ubacim te mini.Na fotografiji ispod možete vidjeti razna rumenila koja su mi preslatka, a također su došla u kovčegu.Uz sve to sam dobila i mini palete sjenila koje su super pigmentirane i dobro će mi doći kada idem negdje jer svugdje stanu.
Sada nam slijede 2 parfema. Lijevi ima malo jači miris, a desni miriši po vaniliji i presladak je.
Ispod možete vidjeti razne olovke za usta i oči. Dio ih dolazi uz kovčeg sa šminkom, a dio je od Trend it up-a! Također sam stavila i fotografiju sa lakovima za nokte. Dio ih je iz kovčega, a dio od essence-a!


Još su nam ostale maskare i ovo jedno mono sjenilo od essence-a. Sjenilo je predobro pigmentirano i super će doći za ovo blagdansko vrijeme. Tu sam ubacila i tekući matt ruž od essence-a s kojim sam oduševljena.Za kraj sam ostavila proizvode koji su mi nedavno stigli, a to su Bocassy micelarna voda i noćna krema koje ste ranije mogli vidjeti na mome Instagram profilu. ( @onlymaja1 )


Dobila sam još odjeće i novca, ali mislim da to nema smisla pokazivati. Nadam se da vam se svidio ovaj post! Pozdrav!


MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*Nema komentara:

Pokreće Blogger.