DIY BOARD WITH MEMORIES

prosinca 21, 2017
Pozdrav svima! Odlučila sam vam pokazati kako izraditi svoju ploču sa uspomenama. Ovako nešto sam napravila i prošle godine, ali danas sam odlučila tu ploču malo preurediti i ubaciti nove slike i uspomene. Sve što vam je potrebno je: pluto- ploča, škare, fotografije, karte ili ulaznice sa koncerata, bojice i sve ono što vi mislite da vam treba za ukrašavanje ploče. Lijepo je da za ovo blagdansko vrijeme učinite ovako nešto!

Lijepo je da napravite ovako nešto jer ćete uvijek moći gledati u uspomene i sjetiti se lijepih trenutaka. Na fotografiji dolje možete vidjeti kako je izgledala moja ploča prije nego što sam ju preuredila. Isto su bile fotografije, ali mi se nije sviđao raspored i htjela sam malo urednije napraviti.


Pripremite:
1. Škare i bojice
2. Kolaž papir (ako želite)


3. Fotografije
4.
4. Ulaznice i sve ostalo po želji

Za početak očistite pluto ploču da ostane prazna. Izrežite fotografije i odredite raspored. Možete ih prikvačiti sa bumbačicama ili ih zalijepiti sa selotejpom. Kada ste sve to napravili, dodajte ukrasa po želji i to je to.


Ovako izgleda moja ploča na kraju i jako mi se sviđa! Ploča mi stoji iznad radnoga stola i svaki put mi da motivaciju za učenje. Ako mi se ne da učiti ili budem umorna, sjetim se tih lijepih trenutaka. Svaka ova fotografija ima svoje značenje, a ubacila sam i ulaznicu sa koncerta Petra Graše. Zlatne zvjezdice i krugovi su konfete koje su padale na koncertu kao i ova crvena vrpca.


Nadam se da vam se sviđa!

Potražite me na Instagramu: https://www.instagram.com/onlymaja1/?hl=hr
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*


Pokreće Blogger.