BLACK FRIDAY HAUL

prosinca 09, 2017
Veliki pozdrav svima! Danas sam vam odlučila pokazati što sam ja kupila od kozmetike kada je bio #blackfriday ! Znate i sami da tada budu velika sniženja i mislim da se isplati tada kupovati. Iako su mi svi išli na živce sa tolikim reklamama koje svugdje iskaču itd., ali da nema reklama vjerojatno ne bismo ni znali za neka super sniženja!

Za ovaj "crni petak" sam odlučila kupiti nešto sa Pink Pande! Imali su jaaako dobra sniženja, pa sam naručivala i sebi i prijateljicama, ali vama ću pokazati samo ono što sam ja sebi kupila! Na kraju posta ću vam ostaviti linkove za sve!

Radi se o predobrim paletama sjenila i jednom highlighteru. Sve je brenda Makeup Revolution! Prije svega me oduševilo pakiranje, a zatim kvaliteta te pigmentiranost. Uživo izgleda još ljepše nego na slikama. Highlighter je u duginim bojama i pakiranje mi se jako sviđa jer se presijava i ima hologram-efekt.
Inače mu je cijena oko 60 kn, a sada je bio skoro upola jeftiniji. Kada mi je stigao, pakiranje sam odmah usporedila sa svojom mini paletom za konturu i jednako je pakiranje. Oduševljena sam kako se slažu pakiranje highlightera i pakiranje palete Mermaids forever.
Sada je na red došlo da vam pokažem prekrasne palete!
Radi se o paletama: Makeup Revolution Flawless, Makeup Revolution Flawless Matte, Makeup Revolution Mermaids Forever. Dugo sam vremena željela kupiti Mermaids forever, ali je uvijek bila rasprodana.


S lijeva na desno: Makeup Revolution Flawless, Makeup Revolution Flawless Matte, Makeup Revolution Mermaids Forever. Boje su prekrasne! Svaka paleta sadrži 32 sjenila!U ovoj paleti možete pronaći 32 matt i shimmer nijanse. Prekrasne su i u zemljanim tonovima.
Trenutna cijena palete je 100 kn, ali je na sniženju bila 53 kn. Najdraže nijanse iz ove palete su mi Universal 19  i Golden Night 13. Iako su sve presavršene.Ova paleta mi se sviđa jer sadrži zemljane tonove i nekako je baš prirodna. Cijena na sniženju je bila 70 kn, a trenutna cijena je 94 kn. Iz ove palete izdvajam nijanse Smoke i Warm.Iako su mi sve palete prekrasne, ova mi je nekako jako draga. Pogledajte samo nazive nijansi sjenila.  Jako mi se sviđa radi žarkih nijansi i kontrasta boja. Veselim se isprobati nijanse Sea i Pink sea. Cijena palete je 94 kn, a na sniženju 53 kn.
Koja je vama najdraža paleta?

LINK ZA PINK PANDU: https://www.pinkpanda.hr/
Do idućeg posta, pozdrav!

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/onlymaja1/?hl=hr
MAIL: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*

Nema komentara:

Pokreće Blogger.