Nail polishes collection

studenoga 03, 2017
Pozdrav svima! Danas vam predstavljam svoju kolekciju lakova za nokte! Poprilično je velika te sadrži 53 laka! Možemo vidjeti razne mat lakove, sjajne, šljokičaste, lakove za njegu noktiju itd. Lakovi su raznih boja, ali najviše volim pastelne nijanse.Većina lakova je od Essence-a, no ima par njih od Maybelline-a New York! Sviđa mi se to što su cjenovno pristupačni svima, a izvrsno su pigmentirani! Na kraju posta vas čeka iznenađenje! Uživajte!


Ispod možete vidjeti lakove zlaćanih i brončanih nijansi  te bijeli lak! Rijetko sam mogla pronaći dobar bijeli lak jer većina lakova budu kao prozirni, no ovaj od Essence-a je izvrsno pigmenitran!

Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti pastelne nijanse i obožavam ovaj u boji trule višnje te svijetlo ljubičasti!


Mnoge šljokičaste lakove koristim kao nadlak, pa tako i ove u boji ciklame! Jedan od omiljenih mi je Essence duo-nailpolish!


Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti lakove koji su većinom iz iste kolekcije! Daju odlične efekte i jako mi se sviđaju!


Slijede lakovi od Maybelline-a New York! Čak se i na slikama vidi koliko su dobro pigmentirani!

Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti lakove koje koristim za njegu noktiju i za specijalne efekte! S lijeva na desno 1. lak koristim kao top coat i fantastičan je jer nokti izgledaju kao da su gelirani! Zatim imamo za mat i ombre efekt, lak za brži rast noktiju i za izbjeljivanje noktiju. Ostala 3 laka su za francusku manikuru. Posljednji lak je meni i najviše pomogao. Taj je od Eveline Cosmetics-a i koštao je oko 25 kn! U slučaju da grizete nokte ili imate problema sa slabim noktima, to je pravi izbor za vas!Stigli smo do posljednje fotografije na kojoj se nalaze moji najdraži lakovi! Ako bih morala izdvojiti jedan, to bi bio posljednji od Essence-a iz njihove novije kolekcije "Out of space stories"! Prekrasan je!To bi bilo to od moje kolekcije lakova! Nadam se da vam se svidjelo! Koji je vaš najdraži lak?


Instagram: https://www.instagram.com/onlymaja1/?hl=hr
Mail: beautycorner2111@gmail.com

*This post is not sponsored!*


Pokreće Blogger.