Web shop Manzara/ zimska ponuda

Pozdrav svima! Preko ljeta sam vam predstavila hrvatski web shop - Manzara! Radi se o web shopu koji nudi veliki izbor obuće i odjeće za muškarce i žene po vrlo povoljnim cijenama. Danas ću vam ipak predstaviti što nam oni to nude za hladne zimske dane! Ako vas zanima o čemu se radi, nastavite čitati! :) Ne zaboravite se pretplatiti na blog! :D







Super je što u Hrvatskoj imamo ovakav web shop, pa ne moramo plaćati carinu itd. Sve ono što naručite stigne vam već u roku 1-3 radna dana jer imaju jako brzu dostavu! Sigurno se pitate kolika je cijena dostave. Cijena za neograničen broj artikala na području Republike Hrvatske iznosi 19 kn, ali ako vaša narudžba iznosi više od 290 kn, dostava je potpuno besplatna! 


Kaputi su u raznim bojama, veličinama i cijenama!

KAPUTI
U ponudi imaju kožne jakne, jeans jakne, razne kapute te prave zimske jakne u kojima vam zasigurno neće biti hladno! Izbor je velik, tako da vjerujem da će si svatko od vas pronaći nešto za sebe! :) Dolje ću vam predstaviti nekoliko kaputa koji su meni najljepši!








Ovakav kaputić mi se baš sviđa jer je uistinu neodoljiv! Izgledom podsjeća na malu pandu, a i zasigurno vam u njemu neće biti hladno! U slučaju da želite nešto veselije u svome ormaru, ovo je definitivno stvar za vas!





Ovakva varijanta kaputa mi se sviđa jer je za nekakve ozbiljnije trenutke. Možete ga nositi i na posao, u školu, na fakultet...Vjerujem da se svugdje može dobro uklopiti! :)




U slučaju da želite deblji kaput, a da ozbiljnije izgleda, ovo je odlična stvar! Jako mi se sviđa boja! Može izgledati elegantno, ali može se i svakodnevno nositi!

Plaćati možete pouzećem ili putem žiro-računa. U slučaju da plaćate pouzećem narudžba bi vam trebala stići idućeg radnog dana dok se za plaćanje putem žiro-računa narudžba isporučuje nakon što je transakcija provedena.



Kupac ima pravo na povrat isporučene robe u roku od 14 dana od dana primitka robe. U tom slučaju roba mora biti neoštećena i s etiketom uz predočenje računa. Za sve upite im se možete obratiti na e-mail adresu info@manzara.hr.



U slučaju da si trebate obnoviti kolekciju ili još niste sigurni, ali ipak vas zanima ponuda, svakako pogledajte opširnije sve pod karticom kaputi koje vam web shop Manzara nudi! :)






JESTE LI VEĆ NEŠTO KUPOVALE NA OVOM WEB SHOPU I KAKO VAM SE SVIĐA? IMAM NJIHOV RUKSAČIĆ I ODUŠEVLJENA SAM KVALITETOM I DIZAJNOM!




Nadam se da vam se svidio današnji post!Do idućeg posta, pozdrav!






PROČITAJTE JOŠ:

In Memoriam - Toše Proeski

My collection of jewerly

Jesu li snovi ostvarivi?

------------------------------------------------------------------------
INSTAGRAM: @onlymaja1
MAIL: beautycorner2111@gmail.com





*This post is sponsored!*



Maja Poljarević

Nema komentara:

Objavi komentar

SUBSCRIBE